Kymmenen Cole & Son -suosikkitapettia

Kymmenen Cole & Son -suosikkitapettia  - tässä yhdistelemme eniten myytyjä, omia ja muiden suosikkeja. Cole & Son -tapetit ovat erityisiä ja ajattomia. Ne suunnitellaan suurella sydämellä ja valmistetaan korkealaatuiseksi. Niissä on uniikkeja kuvioita, jotka tekevät kodeista kauniita ja kutsuvia. Mikä on sinun suosikkisi?

Woods mustavalkoinen suosikkitapetti Cole Sonilta

Woods. 

1. Woods - mustavalkoinen puutapetti vuodelta 1959

Woods-tapetti on klassikko, jota näkee jälleen monissa kodeissa. Se sopii myös moderniin tyyliin, vaikka ikää on jo paljon. Suosituin väriyhdistelmä on mustavalkoinen, mutta myös harmaa, beige ja vaalean vihreä ovat nousussa. Tapettia on saatavilla myös tähtien kera (Woods & Stars), sekä päärynöiden kera (Woods & Pears). 

 

Cow Parsley

2. Cow Parsley - ikoniset kukkasiluetit 

Cow Parsley-tapetissa on ihanan eloisa kuvio, jossa toistuu kukkivien koiranputkien siluetit. Kuvio on harkittu ja kuvio toistuu siten, ettei sitä helposti havaitse. Keltainen tapetti on lämpimän aurinkoinen - monien suosikki. Cow Parsleytä löytyy myös mustavalkoisena, harmaana, beigenä sekä muissa vaaleissa sävyissä.

 

Palm Leaves

3. Palm Leaves - retro palmutapetti

Palmutapetti Palm Leaves on yksinkertainen ja silti huomiota herättävä. Tämän upean retrotapetin juttu on graafinen, toistuva kuvio. Tämän tapetin muistaa, kun sen on nähnyt. Jos kaipaat tiiviimpää palmutapettia, löytyy vaihtoehtona Palm Jungle -tapetti .

 

Forest

4. Forest - satumetsään kutsuva tapetti

Forest-tapetti on maaginen, vapaalla kädellä maalattu tapetti, jossa on mielikuvituksellisia puita ja kumpuilevia vehreitä maisemia. Lapsuuden tarinat heräävät henkiin satujen metsämaisemissa. Tunnetko raikkaan satumetsän ilman? Tapetti on erittäin yksityiskohtainen, joten kannattaa tilata tapettinäyte - vasta siitä näet kunnolla tapetin hienouden.

 

Nuvole

Nuvolette

5. Nuvole ja Nuvolette - myrsky nousee

Tummat pilvet nousevat seinille Nuvole ja Nuvolette -tapeteissa. Dramaattinen kuvio on yksi Fornasettin pitkäikäisimmistä. Jos halutaan vielä dramaattisemman tunnelman, tapetti voidaan laittaa myös kattoon. Nuvolessa on suuret kuviot ja Nuvolettessa pienemmät.

 

Woodvale Orchard

6. Woodvale Orchard - värikkään eksoottinen lintutapetti

Woodvale Orchard -tapetissa on papukaijoja, auringon kypsentämiä rypäleitä ja runsas lehvästö. Tapetti on löytä Cole & Sonin historiallisesta arkistosta. Ihanan intensiivinen lintutapetti sinulle, joka kaipaat jotain vähän ekstraa. Tykkäätkö lintutapeteista? Kenties suositut Flamingos tai Hummingbirds -tapetit voisivat olla sinun makuun.

 

Midsummer Bloom

7. Midsummer Bloom - herkullisen kesäinen tapetti

Midsummer Bloom on runsas ja tiiviskuvioinen kesäkukkia pullollaan oleva tapetti. Tämä intensiivinen ja iloinen tapetti on Cole & Sonin arkistojen helmiä. Monet rakastavat kukkatapetteja. Kenties sinäkin tykkäisit romanttisesta Hampton Roses -tapetista, tiiviskuvioisesta Aurora-tapetista, ilmavasta Orchid-tapetista tai sievästä Magnolia-tapetista?

 

Savuti

Savuti

Savuti

8. Savuti - exoottinen paviaanitapetti

Savuti-tapetti vie meidät Afrikan rakastetuimpiin ja tunnetuimpiin kansallispuistoihin. Eksoottiset tapetit ovat selkeästi nousussa - kenties siksi, ettei olla päästy matkustamaan viime aikoina. Tapettia on saatavilla seitsemässä eri väriyhdistelmässä. Muita ihania eläinaiheisia tapetteja Cole & Sonilta ovat Frutto Proibito -tapetti, Acquario-tapetti och Zambezi-tapetti.

 

Vines of Pomona

9. Vines of Pomona - hedelmätapetti tiiviillä lehtikuviolla

Suosittu Vines of Pomona -tapetti on näyttävä valinta herkullisine hedelmäpuutarhoideen ja kypsine hedelmineen. Vines of Pomona -tapettia löytyy neljää eri vihreän sävyä. Toinen suosittu lehtitapetti on Chiavi Segrete -tapetti, jossa salaperäiset avaimet piilottelee lehtien seassa.

 

Feather Fan

 

10. Feather Fan - geometrinen höyhentapetti

Graafinen Feather Fan -tapetti sisältää pehmeitä viuhkakuvioita. Tapetti on rauhallisen kutsuva. Muita Cole & Sonin graafisia suosikkitapetteja ovat kolmiulotteinen Hicks Hexagon -tapetti, citrushedelmäinen Arance-tapetti sekä tähtikuvioinen Wolsey Stars -tapetti.

 

Cole & Sonin historiaa

  • John Perry perusti Cole & Sonin Lontoossa 1875. Muutamaa vuotta myöhemmin hän perusti tapettitehtaan. John Perry osti elämänsä aikana monia puupaloja, joissa oli kuvioita. Hän kehitteli uusia tekniikoita, muun muassa prosessin, jossa jäljiteltiin silkkitapetteja. Hän myös herätti henkiin vanhan hollantilaisen menetelmän, jolla tehtiin samettitapetteja.
  • John Perry kuoli vuonna 1940. Tämän jälkeen suku möi yrityksen AP Colelle. Kauppaan kuului 2000 puupalaa, joita käytettiin tapettipainatuksessa. 1950 ja 1960 -luvuilla yritys suunnitteli monia aikansa ikonisimmista tapeteistaan, kuten Woods ja Palm Leaves. Vuonna 1961 Cole & Son pääsi kuninkaalliseksi tapetintoimittajaksi kuningatar Elisabet II:lle.
  • 2000 ja 2010 -luvuilla Cole & Son teki yhteistyötä italialaisen luksusdesigntalo Fornasettin ja eteläafrikkalaisen Ardmore Ceramic Artin kanssa. Muutama vuosi sitten, vuonna 2019, Cole & Son julkaisi ensimmäisen kangasvalikoimansa.

Lähde: cole-and-son.com

 

Lisää inspiraatiota:

William Morris tapetit - kymmenen suosituinta

Kymmenen suosikkitapettia Durolta

Marimekon uudet tapetit - monia suosikkikuvioita

Kymmenen suosikkitapettia ruotsalaiselta Sandbergilta

Pihlgren & Ritola kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä

Laura Ashleyn tapetit - kymmenen suosikkia

Boråstapeter tuo markkinoille mittatilaustyönä valmistettuja tapetteja

Rebel Walls - huikeita muraalitapetteja ja upeita valokuvatapetteja

Majvillan Poetry - ihastuttavat lastentapetit

 

Lue lisää: 

Vaikeuksia valita tapetti? Tilaa tapettinäytteet Aveolta

Suuri tapettiopas - kaikki tapeteista

Miten tapetoidaan? Täältä löydät vinkit tapetointiin

Rakennusprojekti meneillään? Pyydä tarjous


Me Aveolla autamme mielellään. Ota yhteyttä sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.