Akustiikka

Silent Socks akustikkatossut
Akustiikkavalaisin Bello Soften v2
Keittiotuolien huopatossut Silent Socks
Peiteaanilaatikko linnunlaululla Zwitscherbox
Pyoreat akustiikkapaneelit Soften

Akustiikka on tärkeä osa-alue sisustuksessa, sillä se vaikuttaa suoraan kuuloaistiimme ja siihen miten reagoimme ympäristöön. Sisustussuunnitelmaa tehtäessä Aveo huomioi ihmisen kaikki viisi aistia, joista yksi on kuulo. Täältä löydät akustiikkapaleelit, jotka toimivat sekä akustoivina elementteinä että osana sisustusta.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua parantamaan kotisi akustiikkaa.

Lue lisää tuotekategoriasta
84 Tuotteet
/4

Akustiikka

Äänitasojen parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Äänenvaimennukseen kannattaa panostaa jo rakennus- tai peruskorjausvaiheessa. Mutta kaikki voidaan ratkaista myös jälkikäteen, kun huomataan, että melu tai kaiku on liian kovaa tai äänitasot liian korkeat. Tarjontaan on hyvä tutustua kunnolla ennen valintaa. Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon:

 

1. Miksi sijoittaa akustiikkaan? Investointi hyviin akustisiin ratkaisuihin on samalla investointi hyvinvointiin. Pitkään jatkunut kova ääni voi aiheuttaa kuulo-ongelmia, stressiä, henkistä pahoinvointia ja väsymystä.

 

2. Mikä budjetti sinulla on? Akustiikkatuotteet ovat pitkäkestoisia. Jos uskot, että tuotteet ovat käytössä vuosia, ei kalliimman akustisen ratkaisun vuosikustannukset ole kovin korkeat.

 

3. Mikä huone tarvitsee akustiikan parannusta?

 • Suurissa korkeakattoisissa huoneissa, kuten keittiöissä ja avarassa olohuoneessa tarvitaan usein apua ääniympäristön kanssa, kun kaiku on korkeampaa. Täällä suosittelemme akustiikkapaneeleja seiniin ja kattoihin, akustiikkalamppuja ja akustisia kankaita esimerkiksi verhoina.
 • Myös luokkahuoneisiin suositellaan akustiikkapaneeleja. Esimerkiksi ääntä vaimentavat akustiikkapaneelit valkotaulun vieressä luokkahuoneen edessä parantavat opettajan työympäristöä ja estävät tinnitystä. Akustiikka mahdollistaa hyvän kuultavuuden (kuinka hyvin kuulet, kun joku puhuu), mikä parantaa oppimista. Tuolisukat poistavat tuolin jalkojen naarmuuntumisesta aiheutuvan äänen.
 • Ruokasaleissa niin kotona, töissä kuin koulussa suosittelemme akustisia tuolisukkia kaikkiin tuolin jalkoihin. On todistettu, että äänitasot laskevat, kun naarmuttavat äänet katoavat.
 • Toimistoon ja kotitoimistoon suosittelemme pöytään kiinnitettäviä akustiikkasermejä jotka vähentävät äänitasoa ja suojaavat.
 • Odotustilaan, sisäänkäynnille ja kylpyhuoneeseen suosittelemme äänilaatikoita linnunlaululla tai aalloilla rauhoittamaan, toivottamaan tervetulleeksi ja luomaan viihtyisyyttä, mutta myös piilottamaan epämiellyttävät äänet.

 

4. Sopivatko kaikki akustiset ratkaisut kaikkialle? Suurin osa akustisista tuotteista soveltuu, sekä yksityisiin koteihin, että julkisiin tiloihin.

 

5. Minkälaisia akustisia ratkaisuja haluat? Mieti omia tarpeitasi ja toiveita. Haluatko huomaamattomia ratkaisuja, jotka ovat tuskin näkyvissä tai akustisia ratkaisuja, jotka ovat osa sisustusta yhteensopivissa väreissä?

 

6. Meluongelmia yhdessä tai useammassa huoneessa? Toimiiko akustiikka yhdessä huoneessa, mutta ei toisessa, tai pitääkö koko koti/toimisto/koulu remontoida? Jos projekti on suurempi, kannattaa ottaa yhteyttä kokonaisarviointia ja tarjousta varten. Jos asut lähellä Komossaa (Vöyri, Pohjanmaa), olet tervetullut varaamaan aika akustiikkakonsultaatioon studiollemme. Teemme myös yritys- ja kouluvierailuja 100km säteellä Vöyristä.

 

Akustiikka

Yleistä tietoa akustiikasta

Olet ehkä huomannut, että ääni kaikuu tyhjissä huoneissa tai kun siivoat ja poistat matot ja verhot tuuletusta varten. Tämä johtuu siitä, että kankaalla on akustisia ominaisuuksia ja ääniympäristö on paljon parempi huoneissa, joissa on verhot, matot ja tyynyt sohvalla.

Mitä on akustiikka?

Akustiikka tutkii ääntä, kuinka ääni syntyy, leviää ja vaikuttaa meihin. Kun akustiikka on hyvä, äänitasot ovat hyvät eikä kaikua ole. Kun akustiikka on huono, melu on kovaa ja häiritsevää ja kaikua on paljon.

Miksi tarvitaan hyvää akustiikkaa?

Kun akustiikka on hyvä, on helppo keskittyä ja voimme paremmin. Meillä kaikilla on oikeus asua kotona ja työskennellä työpaikoilla, joissa melutaso on hyvä.

Missä on akustiikkaa?

Missä on elämää ja ääntä, siellä on akustiikkaa. Esimerkiksi ulkona kaikuu monissa paikoissa. Mutta useimmiten puhumme akustiikasta sisätiloissa, huoneissa, joissa on seinät. Kun ääni osuu seinään, se joko hyppää takaisin (kaiku) tai pysähtyy (absorboituu ja vaimenee).

 

Millä tavalla akustiset tuotteet auttavat?

Useimmilla akustisilla tuotteilla - akustisilla paneeleilla, akustisilla sermeillä, akustisilla sukilla ja akustisilla valaisimilla - on yksi yhteinen piirre, nimittäin se, että ne on valmistettu kankaasta ja pehmeistä materiaaleista. Kangas vaimentaa ääntä absorboimalla ääniaaltoja.

 

Akustiikkatuotteet ja ympäristö

Akustiset tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta. Ne eivät menetä tehoa eikä niitä tarvitse vaihtaa joka vuosi, mutta niiden avulla voidaan luoda mukavat ääniympäristöt monien vuosien ajaksi. Esimerkkejä ympäristötoimenpiteistä ovat Softenin kierrätysmateriaaleista valmistetut akustiikkapaneelit, Konton akustiikkapaneelit kotimaisesta turpeesta ja Narbutan uusiutuvista energialähteistä valmistetut akustiikkasermit.

 

Kuinka monta akustista paneelia tarvitsen?

Tarvittavien akustisten paneelien laskeminen riippuu huoneen koosta ja siitä, kuinka suuri ääniongelma on. Me Aveolla autamme mielellämme sinua löytämään erilaisia ​​sinulle sopivia akustisia ratkaisuja. Ota yhteyttä chatissä, sähköpostilla tai soittamalla!

 

Hoito-ohjeet akustiikalle

Suurin osa akustisista tuotteista on valmistettu kankaasta. Pölyt voi imuroida hellävaraisesti.

 

Ongelmia melun kanssa? Meillä on ratkaisut!

Onko sinulla ongelmia kodin, työpaikan tai koulun akustiikan kanssa? Ongelmia voidaan ratkaista useilla eri tavoilla. Me Aveolla olemme työskennelleet akustiikan parissa 16 vuotta ja autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Tässä on joitain vaihtoehdoista:

Akustiikkapaneeli tai -levy. Asennetaan seinään tai kattoon vaimentamaan kaikua.

Akustiikkasermi. Kiinnitetään pöytään luomaan tilaa työpöytäsi ympärille.

Akustiikkavalaisin. Kiinnitä kattoon ja ääni vaimenee huopamateriaalin ansiosta.

Äänilaatikko. Linnunlaulu tai aallot rauhoittavat, toivottavat tervetulleeksi tai piilottaa epämiellyttävät äänet.

Akustiikkakankaat. Kangas vaimentaa kaikua ja luo pehmeät ääniympäristöt. Aveolla on jälleenmyyjäoikeudet muun muassa Designers Guildin ja Création Baumannin akustisiin kankaisiin. Ota yhteyttä jos kiinnostuit, niin kerromme lisää.

Pehmeät lattiamateriaalit. Aveon valikoimaan kuuluu Aveon Bolonin ääntä vaimentava vinyylilattia. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tai pyydä tarjous. Täältä voit lukea lisää Bolonin kestävistä lattioista.

 

Akustiikkaa netistä Aveon verkkokaupasta

Tilaa akustiset tuotteesi kätevästi verkkokaupastamme. Verkkokaupasta löydät valikoiman laadukkaita akustisia tuotteita. Autamme mielellämme akustiikka konsultaatiossa paikan päällä studiossamme Komossassa (Vöyri, Pohjanmaa, Suomi) Teemme myös akustiikka konsultaatioita paikan päällä kouluissa, päiväkodeissa ja työpaikoilla 100 km säteellä Vöyristä. Autamme myös chatissa, sähköpostilla ja puhelimitse.

 

Aveon akustiikka valikoima  – osta suoraan verkkokaupastamme

Verkkokaupassamme on korkealaatuisia akustisia tuotteita seuraavilta merkeiltä.

Soften. Akustiset paneelit ja valaisimet Suomesta. Ripusta seinään tai kattoon. Akustiikkapaneeleilla on paras äänenvaimennusluokitus, luokka A. Tämä tarkoittaa, että ne vaimentavat ääntä maksimaalisesti. Valmistettu polyesteristä ja kierrätetystä polyesteritäytteestä, ilman liuottimia ja muita kemikaaleja. Materiaali voidaan kierrättää.

Konto. Akustiset paneelit Suomesta korkeimmassa äänenvaimennusluokassa A. Ripusta seinään tai kattoon. Suomalaisesta turpeesta valmistettu luonnontuote.

Silent Socks. Huonekalutassu, akustinensukka, tuolisukka - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tuolinjalkoihin laitettavat sukat vaimentavat ääntä ja naarmuuntumista. Äänenvaimennus on mitattu jopa 18 dB (A), jo 8-10 dB (A) koetaan äänitason puolittumiseksi. Valmistettu villasta tai synteettisestä materiaalista, johon on sekoitettu villaa käyttöalueesta riippuen. Lue lisää Silent Sockseista täältä.

Narbutas. Akustiikkasermit työpöytiin, jotka suojaavat ja vaimentavat melutasoa työpaikallasi. Narbutaksen tuotteilla on Öko-Tex-, Ecolabel- ja EPD-sertifikaatit. Tuotteiden valmistuksessa käytetään uusiutuvaa energiaa.

Zwitscherbox. Peiteäänilaatikot linnuilla tai aalloilla. Tuotteet toimivat pattereilla tai ne voidaan ladata. Aktivoituu liiketunnistimella ja "laulaa" kaksi minuuttia. Äänitaso on säädettävissä. Äänen koetaan rauhoittavan äänitasoa. Lue lisää äänilaatikoista täältä.

 

Autamme sinua akustiikan ostossa

Me Aveolla panostamme asiakaspalveluun ja haluamme auttaa sinua ennen ostostasi, sen aikana ja sen jälkeen.

 • Kun harkitset akustisten tuotteiden ostamista Aveon verkkokaupasta, vastaamme mielellämme kysymyksiin verkkokaupan chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Jos asut ajomatkan päässä Komossasta (Vöyri, Pohjanmaa), olet tervetullut varaamaan ajan akustiikka konsultaatioon studiollemme. Ostoehdoistamme voit lukea miten ostaminen tapahtuu Aveon verkkokaupassa.
 • Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että sinä asiakkaana saat ostamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Toimitusehdoissamme kerromme lisää toimitustavoista.
 • Tarjoamme ilmaisen palautuksen normaali paketille Suomen sisällä ja hyvitämme tuotteesta maksamasi summan. Katso palautus- ja reklamaatioehdot täältä.
 • Lähetämme uutiskirjeitä teille, jotka haluatte tietoa kampanjoista ja uutisista noin kerran kuukaudessa. Voit tilata uutiskirjeen verkkokaupan etusivulta.
 • Aveon Facebook- ja Instagram -sivuilta voit katsoa monia kauniita ja inspiroivia kuvia verkkokaupassamme myytävistä tuotteista. Jaamme myös usein kuvia, joita tyytyväiset asiakkaamme julkaisevat sosiaalisessa mediassa.
 • Merkitse Aveo hastageilla #aveoshop ja #yesaveo jos ole tyytyväinen ostoksiisi ja haluat jakaa ne meidän kanssa! Täältä voit lukea lisää kuinka työskentelemme sosiaalisessa mediassa.

 

Aveo tarjoaa kilpailukykyiset hinnat akustiikkaan

Haluamme tehdä ostokokemuksestasi Aveolla mahdollisimman hyvän. Tarjoamme:

 

Mikä on Aveo?

Aveo on pieni verkkokauppa suurella sydämellä. Keskitymme tapettien ja akustisten tuotteiden myyntiin verkossa. Aveo sijaitsee Pohjanmaalla Vöyrillä, Suomessa. Täältä voit lukea lisää Aveosta.