Eos Prism akustiikkatapetti

Texdecor

Eos Prism akustiikkatapetti on suunniteltu tuomaan tilaasi nykyaikaista keramiikkalaattojen inspiroimaa kolmiulotteista designia. Tämä ainutlaatuinen tapetti yhdistää esteettisen viehätyksen ja akustisen tehokkuuden, tarjoten samalla ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun tilasi akustiikan parantamiseen.

Eos Prism on polyesteri-mokkanahasta valmistettu akustiikkatapetti, joka on tuettu polyuretaanivaahtopohjalla (αw 0,3). Laattojen eri muodot on kaiverrettu niin, että ne heijastavat ja leikkivät valon 

Tämä tekninen ja näyttävä akustiikkatapetti on suunniteltu kauniisiin tiloihin, kuten hotellien vastaanottoihin, oleskelutiloihin, kokoushuoneisiin, toimistoihin, pankkeihin, vastaanottoihin ja erityisrakennuksiin, kuten teattereihin, juhlasaleihin, kasinoihin, oikeussaleihin, sekä yksityiskoteihin tuomaan luksusta esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Tuotekoodi:
346,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli: Graafinen & geometrinen
Materiaali: kangas, Polyesteri 30%, PVC 70%
Rullan leveys: 125 cm
Kohdistus: tasakohdistus
Kuvion leveys: 136 cm
Kuvion korkeus: 17 cm
Valmistusmaa: Ranska
Valonkesto: Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka: paloluokka B-s2, d0
Hoito-ohje: erittäin pesunkestävä
Tägit: Materiaali
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

Mikäli tapetoitavia seiniä on useampi, ja kuvio halutaan jatkumaan seinältä toiselle, mitataan korkeus korkeimman seinän mukaan ja lasketaan seinien leveys yhteen. Näin tapetin kuvio jatkuu eheänä seinältä toiselle.

Jokainen tapetti valmistetaan tilauksesta, ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT