Vaikuttaja – haluatko tehdä yhteistyötä?

Teemme yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa Instagramissa, Facebookissa ja blogeissa. Tällä hetkellä työskentelemme vain suomalaisten, vaikuttajien (influenser) kanssa.

Edellytämme maksettuihin yhteistöihin vähintään 25000 seuraajaa instagramissa.
Teemme myös yhteistyötä vaikuttajien kanssa, joilla on vähemmän seuraajia, jolloin tarjoamme vastineeksi tuotteita tai palveluita.

Vaikuttajien oletamme käyttävän aihetunnistetta #aveohome sekä tägäystä @aveohome kuvia meidän tuotteistamme sosiaalisessa mediassa. Haluamme myös käyttöoikeuden yhteen tai useampaan kuvaan - sopimuksen mukaan - joita voimme vapaasti käyttää verkkokaupassamme ja sosiaalisessa mediassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä shop@aveo.fi. Kerro meille itsestäsi, kohdealueestasi ja kuinka monta aktiivista seuraajaa/lukijaa sinulla on, lähetä meille myös linkit kanaviisi, jotta voisimme tutustua toisiimme!

Pidätämme oikeuden valita keiden sosiaalisen median vaikuttajien kanssa teemme yhteistyötä.

 

#yesaveo

Merkitse valokuvasi  #yesaveo -hashtagilla ja inspiroi meitä muita sisustuksessa!

Meitä ilahduttaa aina nähdä, ovatko ostoksesi löytäneet paikkansa, ja pyydämmekin silloin tällöin lupaa saada julkaista tällaisia kuvia omilla kanavillamme. Kuvia käytetään pääasiassa Instagramissa ja Facebookissa, mutta myös tuotteiden yhteydessä kotisivullamme.

Käyttämällä tunnistetta #yesaveo hyväksyt seuraavaa:

Myönnät Aveo Ab Oylle (y-tunnus 2026929-3), ei-yksinomaisen, rojaltivapaan ja maailmanlaajuisen luvan käyttää kaikkia sellaisia kuvia, jotka olet merkinnyt tunnisteella #yesaveo (jäljempänä ”kuvat”), omiin markkinointi- ja mainostustarkoituksiinsa, mukaan lukien galleriassa, verkkosivustolla, uutiskirjeessä, kuvastoissa, sähköpostissa ja muussa asiakasviestinnässä ja muissa markkinointitarkoituksissa. 

Vakuutat ja vahvistat, että (1) omistat kaikki oikeudet kuviisi, (2) olet saanut luvan kaikilta kuvissa näkyviltä henkilöiltä heidän oikeuksiensa siirtämiseen, ja (3) kuvien käyttö Aveo Ab Oyn toimesta ei loukkaa minkään kolmannen tahon oikeuksia tai ole vastoin mitään lakia. 

Vapautat Aveo Ab Oyn kaikista velvoitteista maksaa sinulle kuviesi käytöstä ja niiden immateriaalioikeuksista yllä kuvatuissa käyttötarkoituksissa. Vapautat Aveo Ab Oyn vastuusta ja hyväksyt, että Aveo tai sen lukuun toimivat henkilöt eivät ole vastuussa kuvien käyttöön yllä kuvatuissa käyttötarkoituksissa liittyvistä mahdollisista vaateista, vaatimuksista ja muista velvoitteista.

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyyden suojasta tai tietosuojasta, voit ottaa meihin yhteyttä:shop@aveo.fi