Tietosuojakäytäntö

Aveo Oy Ab (lyhyemmästi Aveo) suojaa yksityisyyttäsi. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi, kun ostat Aveon verkkokaupasta Aveoshopista. Tässä kerromme sinulle, kuinka käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja ja mitä oikeuksia sinulla on.

 Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Aveo, y-tunnuksella 2026929-3, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, kun käsittelemme tietojasi omissa tarkoituksissamme.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostiimme shop@aveo.fi tai soittamalla meille puhelinnumeroon +358 (0) 503229952. Postiosoitteemme on Komossantie 253, 66820 Komossa.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Hallitsemme ostostasi tai tilaustasi. 
  • Kommunikoimme kanssanne oston yhteydessä, esim. lähettämme tilausvahvistuksen ja annamme sinulle tietoja tilauksesi etenemisestä ja toimittamisesta.
  • Paketin lähettämisen jälkeen välitämme sinulle pyynnön tarkistaa tuottee kunnon ja pyydämme sinua julkaisemaan kuvia tuotteesta sosiaalisessa mediassa (ei tapahdu tällä hetkellä).
  • Lähetämme sinulle markkinointi- ja täsmätietoja tuotteista, ostoskoristasi, kipailuista ja tapahtumista sähköpostitse ja tekstiviestillä.
  • Tarjoamme sinulle räätälöityä markkinointi digitaalisilla kanavilla.
  • Autamme sinua asiakaspalvelu kysymyksissä ja täytämme lailliset velvoitteet, kuten peruuttamisoikeuden, reklamaatiot ja kirjanpitolain noudattamisen.

Alta löydät lisätietoja siitä miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme, mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa niiden käsittelyyn, esim. että sinulla on oikeus pidättäytyä markkinoinnista. Voit esimerkiksi jättäytyä pois markkinoinnista milloin tahansa. Kerromme myös mitä oikeuksia meillä on käsittelyyn ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

  • Nimi.
  • Yhteystietoja (osoite, sähköposti ja puhelinnumero).
  • Tilaustietoja (mitä sinä olet tilannut).
  • Maksutiedot.
  • Selaushistoria.
  • IP-osoite.
  • Evästeet.
  • Maantieteellinen sijaintia.

Kenellä on pääsy sinun henkilötietoihin?

Henkilökohtaisia tietoja käsittelemme pää-asiassa Aveolla. Jaamme kuitenkin henkilökohtaisia tietojasi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

  • Toimivan IT-järjestelmän saamiseksi ja liiketoimintamme tehokkaaksi johtamiseksi jaamme henkilötietosi IT-toimijamme kanssa. Kun jaamme henkilötietosi IT-toimijamme kanssa, se tehdään vain, jotta he voivat täyttää velvollisuutensa meitä kohtaan.
  • Maksujen hallinnoimiseksi jaamme henkilötietosi maksupalvelutarjoajallemme. Jos päätät maksaa laskulla, maksupalveluntarjoaja voi jakaa henkilökohtaiset tietosi luottoraportointiyrityksille arvioidakseen taloudellista tilannettasi.
  • Toimittaaksemme tilauksesi ja käsittelemällä mahdolliset palautuksen jaa henkilökohtaiset tietosi valitsemallesi operaattorille kassalla.
  • Jaamme henkilötietosi ulkopuolisille kumppaneille, jotka auttavat meitä hallinnoimaan markkinointia digitaalisten kanavien kautta.

Jaammeko henkilötietojasi EU/EES:n ulkopuolelle?

Emme yleensä jaa tietojasi EU/EES:n ulkopuolelle. Ainoa jakaminen tapahtuu, jos teet tilauksen EU/EES:n ulkopuolelta, jolloin jaamme osoitteesi, sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumeron kuljetusyrityksille, jotka hoitavat lähetyksesi toimituksen.

Kuinka voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn?

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on tietty oikeus vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi.

  • Sinulla on oikeus peruuttaa kokonaan tai osittain suostumuksesi henkilötietojesi käsittelystä.
  • Sinulla on oikeus pidättää henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin, kuten uutiskirjeisiin ja henkilökohtaiseen markkinointiin. Sinulla on oikeus päättää olla vastaanottamatta uutiskirjeitä ja peruuttaa uutiskirjeiden tilaus milloin tahansa.
  • Sinulla on oikeus tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi, mihin tarkoitukseen ja kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään. Voit myös saada kopion käsittelemistämme henkilötiedoista.
  • Sinulla on oikeus korjata virheelliset henkilötiedot ja täydentää puutteellisia henkilötietoja.
  • Sinulla on oikeus pyytää Aveota poistamaan henkilötietosi edellyttäen, että henkilötietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty ja edellyttäen, että niiden tallentamiseen ei ole muuta oikeudellista perustaa.
  • Sinulla on oikeus valittaa toimivaltaiselle valvontaelimelle (https://tietosuoja.fi/yksityishenkilot). Valitukset lähetetään EU / ETA-maalle, jossa asut, työskentelet tai jossa rikkomus on tapahtunut.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan asiakkaan ja kuluttajalain, sekä kirjanpitolain mukaisten velvoitteidemme täyttämiseen. Tietoja ei käytetä muihin kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Sivusto sisältää evästeitä

Tämä verkkosivu sisältää ns. evästeitä.

  • Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Se tarjoaa paremman verkkosivuston käyttäjälle ja antaa meille tilastoja aveo.fi:n ja aveo.fi/shopin käytöstä. Eväste ei sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja ja on täysin vaaraton käyttäjälle.
  • Aveo.fi käyttää ns. parametri evästettä ja ns. istuntoevästeitä. Ensimmäistä käytetään kävijätilastojen sivunäkymien määrän mittaamiseen ja toista olevaa istuntoevästettä käytetään verkkosivustolla tekemiesi valintojen hallintaan, esimerkiksi kun lisäät tuotteen ostoskoriin. Istuntoeväste katoaa, kun suljet selaimesi, kun taas tavalliset evästeet tallennetaan tietokoneellesi pidempään.
  • Voit valita, haluatko hyväksyä evästeet vai et. Useimmat selaimet asetetaan automaattisesti hyväksymään evästeet. Jos et hyväksy evästeitä, et voi tehdä tilauksia verkkokaupastamme. Jos tarvitset apua selaimen asetuksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten jaamme henkilötietojasi, tai jos haluat tietoja toteuttamistamme suojatoimenpiteistä, ota yhteyttä meihin.