Aveo – in every sense

Aveo on verkkokauppa suurella sydämellä. Meidän intohimomme on sisustaminen ja pyrimme maailman parhaaseen asiakaspalveluun. Mikään sisustamiseen liittyvä kysymys ei ole liian pieni meille ja pyrimme auttamaan ja vastaamaan asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti.

Aveo-yritys perustettiin vuonna 2006 Vaasassa keskittyen sisustussuunnitteluun ja intohimoisesti tarkoituksenmukaiseen ja ajanmukaiseen sisustukseen kaikissa ympäristöissä. Sana aveo tarkoittaa "jotain, jota kaipaa". Mielentilaa voi olla vaikea toteuttaa, mutta Aveon avulla voit tehdä näkymättömästä näkyvän ja tehdä toiveista määrätietoisia.

 

 

Yhtiön painopiste on nykyään verkkokaupassa - tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen laajimman tapettivalikoiman. Luovat, oppimista ja keskittymistä edistävät tilat ovat pääpainomme sisustussuunnittelussa. Autamme yksityishenkilöitä tapetti- ja värikonsultoinneissa studiollamme, jossa voimme selata rauhassa tapettikirjoja ja keksiä yhdessä parhaat ratkaisut kotiisi.

Nykyään Aveo sijaitsee Pohjanmaan Vöyrillä, pienessä Komossan kylässä, missä yrityksen perustaja Anna Häggblomkin asuu. Komossa on noin 140 asukkaan kylä tunnin ajomatkan päässä Vaasasta, Seinäjoelta ja Pietarsaaresta.
Aveo työllistää 4-6 henkilöä kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti ja on kylän suurin työnantaja.