Aveo – in every sense

Sisustusta sydämellä ja asiantuntemuksella. Aveo perustettiin 2006 Vaasassa keskittyen sisustussuunnitteluun ja intohimoisesti  tarkoituksenmukaiseen ja ajanmukaiseen sisustukseen. Nykyään yhtiön painopiste on verkkokaupassa ja visiomme on olla johtava tapettien kohde kaikissa kodeissa. Laajan tietämyksemme ja asiantuntemuksemme avulla pyrimme tarjoamaan monipuolisimman valikoiman ja olemaan alan nopein tapettien löytämisessä seinillesi. Tavoitteenamme on luoda kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka eivät tingi laadusta. Tarjoamalla erinomaista palvelua, edullisia osto-ehdotuksia ja kilpailukykyisiä hintoja pyrimme tekemään sisustamisesta helposti lähestyttävää ja innostavaa kaikille. 

Luovat, oppimista ja keskittymistä edistävät tilat ovat pääpainomme sisustussuunnittelussa. Autamme yksityishenkilöitä tapetti- ja värikonsultoinneissa studiollamme, jossa voimme selata rauhassa tapettikirjoja ja keksiä yhdessä parhaat ratkaisut kotiisi.

Mikään sisustamiseen liittyvä kysymys ei ole liian pieni meille ja pyrimme auttamaan ja vastaamaan asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Tavoitteenamme on, että asiakkaana tunnet olosi hyvin hoidetuksi ja varmaksi valinnastasi tapettiemme kanssa.

 

 

Nykyään Aveo sijaitsee Pohjanmaalla Vöyrillä, pienessä Komossan kylässä, missä yrityksen perustaja Anna Häggblomkin asuu. Aveo työllistää 4-6 henkilöä ja temme kovasti työtä tarjotaksemme erinomaista asiakaspalvelua, korkeaa laatua ja kokonaisvaltaista kestävyyttä. Olemme myös ottaneet askelen kohti tasapainoista elämäntapaa ja hyvinvointia nelipäiväisellä työviikollamme. Yhdessä luomme koteja, joita kaipaat ja inspiroimme muita seuraamaan unelmiaan.