Haluatko palauttaa tuotteen?

Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen on oltava avaamaton ja vahingoittumattomana alkuperäispakkauksessa. Muovia ja tapettirullien etikettejä ei saa poistaa. Värisävyt on tarkistettava ennen tapetti pakkauksen avaamista. Peruuttamisoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita, kuten mittatilaustyönä valmistettuja tapetteja tai metreittäin mitoitettuja kankaita. Palautusoikeus ei koske materiaalinäytteitä.

Tulosta ja täytä palautuslomake, jonka löydät pdf-tiedostona täältä (Palautuslomake PDF-muodossa). Aveo kuittaa palautuksen ja palauttaa maksun kokonaisuudessaan samalle tilille, josta maksu suoritettiin.

Palautukset Suomen sisällä (paitsi Ahvenanmaa) ovat asiakkaalle maksuttomia. Näiden alueiden ulkopuolella olevat asiakkaat maksavat paluu lähetyksen itse.

Ilmaista palautusta varten ilmoita seuraava koodi Postissa: 640976

Onko tuote viallinen?

Jos havaitset puutteen vastaanotetussa tuotteessa - se on rikki tai vaurioitunut toimituksessa: ota yhteyttä Aveoon sähköpostitse shop@aveo.fi saadaksesi lisätietoja. Liitä valokuva viallisesta tuotteesta. Anna tilauskoodi ja yhteystiedot. Valitusaika on kaksi kuukautta tuotteen vastaanotto päivästä.

Jos Aveo pyytää sinua palauttamaan väärän tai viallisen tuotteen, sinun on tulostettava ja täytettävä PDF-lomake täällä (valituslomake PDF-muodossa). Ilmainen palautus Postin kautta tapahtuu, kun Aveo pyytää sinua sähköpostitse käyttämään koodia 640976, muissa tapauksissa maksat palautuslähetyksen itse. Jos korvaamme viallisen tuotteen uudella tai vastineeksi maksettavan rahan sijaan sovitaan siitä aina tapauskohtaisesti.