Aveo – med alla sinnen

Aveo är en webbshop med stort hjärta. Vi har passion för inredning och vi vill vara bäst i världen på service. Ingen inredningsfråga är för liten för oss, vi försöker hjälpa våra kunder och svarar på alla frågor så snabbt vi kan.

Företaget Aveo grundades 2006 i Vasa med fokus på inredningsplanering och med passion för ändamålsenlig och tidsenlig inredning i alla miljöer. Ordet aveo betyder “något att längta till”. En sinnesstämning kan vara svår att förverkliga, men med Aveos hjälp gör du det osynliga synligt och får önskemålen att bli ändamålsenliga.

 

 

Fokus i företaget ligger i dag på webbhandel - målet är att bli störst i Finland på tapeter. Kreativa, inlärningsfrämjande och koncentrationshöjande miljöer är vår nisch inom inredningsplanering. Privatpersoner hjälper vi genom tapet- och färgkonsultationer i vår studio där vi i lugn och ro kan bläddra i tapetböcker och tillsammans komma fram till de bästa lösningarna för hemmet.

I dag finns Aveo i den österbottniska byn Komossa i Vörå där ägaren Anna Häggblom också bor. Komossa är en liten by med cirka 140 invånare som har såväl Vasa, Seinäjoki som Jakobstad inom en timmes räckhåll. Aveo sysselsätter 4-6 personer på heltid och deltid och är den största arbetsgivaren i byn.