Influencer – vill du samarbeta?

Vi samarbetar med influencers på Instagram, Facebook och i bloggar. Just nu samarbetar vi endast med finländska influencers.

För betalda samarbeten förutsätter vi minst 25 000 följare på Instagram. Influencers med färre följare samarbetar vi med i utbyte mot varor och tjänster.

Av våra influencers förutsätter vi flitigt delande på sociala medier och användande av #aveoshop och @aveoshop. Vi önskar också få tillgång till en eller flera bilder - enligt överenskommelse - som vi fritt kan använda i vår webbshop och våra sociala medier.

Blev du intresserad? Ta kontakt per e-post till shop@aveo.fi. Berätta om dig själv, ditt fokusområde och hur många följare/läsare du har med länkar till dina kanaler så vi kan bekanta oss!

Vi förbehåller oss rätten att välja vilka influencers vi samarbetar med.

 

#yesaveo

Tagga dina bilder med #yeasaveo och inspirera oss andra med din inredning!

Vi blir alltid glada att se hur det ser ut hos dej och om dina inköp från Aveo hittat sin plats. Vi ber alltid då och då om lov att få publicera såna här bilder i våra egna kanaler. Bilderna används i huvudsak på Instagram och Facebook, men också i samband med produkterna i vår webbshop.

När du använder hashtagen #yesaveo godkänner du följande:

Du ger Aveo Ab Oy (FO-nummer 2026929-3), en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda alla sådana bilder, som du markerat med hashtagen #yesaveo (nämns nedan som “bilder”), i företagets egna marknadsförings- och/eller reklamkanaler, inklusive gallerier på webbplatsen, webbshopen, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kommunikation med kunder och i andra marknadsföringssammanhang.


Du intygar och försäkrar härmed, att 1) du äger alla rättigheter till dina bilder, 2) du har fått tillåtelse av alla personer som syns i bilderna att överlåta rättigheterna till bilderna till Aveo Ab Oy, och 3) bildanvändningen i Aveo Ab Oys verksamhet inte kommer att kränka tredje parts rättigheter eller strider mot någon lag.

Du befriar Aveo Ab Oy från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Aveo och alla personer som handlar för Aveos räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Om du har frågor om sekretess och dataskydd, kan du kontakta oss på shop@aveo.fi.