S1 akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin S1-akustiikkapaneeli on kuin aalto, joka tuo harmonian tilaasi. Sen neliön muotoinen design luo dynaamisen ja elegantin ilmeen, joka ei ainoastaan rikasta sisustusta, vaan myös parantaa ääniympäristöäsi.

Olemme ylpeitä siitä, että paneelit on valmistettu ympäristöystävällisestä 100 % polyesterihuovasta, ilman haitallisia liuottimia tai kemikaaleja. Akustiikkatäyte valmistetaan vastuullisesti joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja kaikki materiaalimme ovat täysin kierrätettäviä.

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää, ja S1-paneelit täyttävät korkeat paloturvallisuusstandardit (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1. Valmistamme ne ylpeydellä Suomessa, mikä tarkoittaa korkealaatuista ja luotettavaa laatua.

Äänenvaimennuksen tehokkuus on testattu laboratoriossa ISO 354:2003 -standardin mukaisesti, ja S1-paneelit täyttävät myös korkeimmat vaatimukset palonkestävyyden osalta, vastaten SL1-luokkaa. Asennus on vaivatonta ja nopeaa, oli valintasi sitten ruuvit tai kaksipuolinen tarrateippi. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija, sillä tuotteidemme käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

Tilausväreinä ovat Europost 2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: S1
113,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa