Akustiikka konsultaatio

Aveo

Ympäröi itsesi optimaalisilla ääniolosuhteilla, se parantaa hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Optimoi äänimaailma toimistossasi tai kotona akustiikkakonsultaatiomme avulla. Tarjoamme asiantuntija-analyyseja ja neuvontaa ääniongelmien tunnistamiseksi ja hallitsemiseksi, räätälöitynä erityisesti tilaasi ja budjettiisi sopivaksi.

Konsultaation aikana analysoimme huoneesi akustiikkaa tunnistaaksemme melu- ja häiriölähteet. Annamme sitten räätälöityjä neuvoja siitä, miten voit parantaa äänenlaatua. Yleinen lähestymistapa on akustisten tuotteiden käyttö tai keskittymistä parantavien äänten (peiteäänten) hyödyntäminen, jotka voivat auttaa peittämään häiritsevää taustamelua ja edistämään keskittymistä ja hyvinvointia.

Akustiikka-asiantuntijamme voivat myös suositella strategioita olemassa olevien materiaalien ja kalusteiden käyttämiseksi äänen sulauttamiseen tai vaimentamiseen ilman laajoja asennuksia tai suuria kustannuksia.

Tämä konsultaatio on täydellinen sinulle, joka haluat luoda rauhallisemman ja tuottavamman ympäristön. Ota meihin yhteyttä tänään äänimaailmasi parantamiseksi.

Tuotekoodi: AKU2
Tilaustuote, postitus 2-3 viikon kuluttua
350,00 €
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa
hem rug pieni vaaleanruskea matto eteiseen Ferm Livingilta
Maksimoi tilasi potentiaali: 10 syytä palkata sisustussuunnittelija

Kuvaus

Melu on haitta, joka pyritään poistamaan asentamalla ääntä absorboivaa, eli vaimentavaa materiaalia sisäpinnoille. Kaikuviksi tiloiksi koetaan usein korkeat ja suuret tilat, joissa jälkikaiunta-aika pitenee äänen pitkän matkan ja sen takaisin kimpoilun vuoksi. Tiloissa, joissa on paljon kovaa pintaa, kuten lasia, pyritään äänen kimpoilu vähentämään absorboivalla materiaalilla. Akustiikka ei ole pelkästään äänen vangitsemista, vaan joskus halutaan tuoda sitä myös esiin. Tämä toteutetaan sijoittamalla ääntä heijastavaa materiaalia vaimentavan materiaalin lisäksi.

Hyvä akustiikka lisää työtehokkuutta ja hyvinvointia niin kotona kuin työpaikallakin.

Tartu tilaisuuteen, niin mietitään yhdessä akustisia ratkaisuja sinun tilaasi.

Halutessasi voit lähettää myös yhteydenottopyynnön suuremman suunnitteluavun saamiseksi shop@aveo.fi.