Bello akustiikka kattovalaisin

Soften Oy

Bello valaisin on valmistettu huovasta ja tuo pehmeyttä tilaan. Kaikki häiriötekijät jäävät ulkopuolelle, jolloin ainoa oleellinen asia on valon ympärilläsi. Se on huomion keskipiste, silmien ilo ja ihailemisen arvoinen. Se loistaa ylpeänä, valmiina valaisemaan tilasi. Valo ja ääni ovat parhaimmillaan silloin, kun voit nauttia niistä huolettomasti.

Huopa ja valo yhdistyvät tarjotakseen sinulle uuden, oivaltavan tavan kokea ympäröivää maailmaa. Soften Oy:n tyylikkäät muotoillut valaisimet luovat tunnelmallista kohdevaloa niin kotiin kuin neuvottelutiloihin, gallerioihin, ravintoloihin ja monenlaisiin julkisiin tiloihin. Kunnollinen akustiikka varmistaaksemme, että elämäsi on hieman miellyttävämpää - olitpa sitten kotona tai työpaikalla.

Valaisimessa on vakiona palasokeri kiinnitys, mutta se on mahdollista vaihtaa kattopistokkeeseen (vaihdon hinta 15€ + alv, laskutetaan erikseen). Lampun johdon pituus on 2 m, mutta johtoa on mahdollistaa jatkaa (lisävaihtoehdon hinta 10€ + alv / m, laskutetaan erikseen).

Kirjoita tilauksen kommentti kenttään, mikäli haluat vaihtaa pistokkeen tai yli kaksi metriä pidemmän johdon.

Tuotekoodi: bello
560,00 €