P3 akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin P3 on kuin suuri pyöreä pastilli ääniongelmillesi! Tämä ääntä vaimentava pyöreä sisustuslevy on kuin makea ilo silmillesi ja pehmeä halaus korvillesi. Nämä pyöreät sisustuslevyt eivät ainoastaan auta huoneesi akustiikassa, vaan ne myös piristävät sisustustasi kuin karkkipussin sisältö. Voit sommitella niitä seinille, ripustaa katolle, asetella käytäville tai käyttää sisustuksen mausteena.

Kaiken lisäksi näiden äänentaitajien asentaminen on kuin leikkiä: voit kiinnittää ne helposti joko kaksipuoleisella teipillä tai ruuveilla. Ei tarvetta erikoistyökaluille.

Paneelit on valmistettu ympäristöystävällisestä 100 % polyesterihuovasta, joka ei sisällä mitään epämiellyttäviä kemikaaleja. Akustiikkatäyte taas saa alkunsa joko kierrätetyistä tai upouusista polyesterikuiduista, ja sekin on täysin kierrätettävää. Eikä siinä vielä kaikki – nämä ihanat paneelit on tehty Suomessa, ja ne täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1.

Luo iloinen ja ääntä vaimentava ympäristö omassa makeassa maailmassasi ilman turhia kommervenkkejä – Softenin akustiikkapaneelit kiinnittyvät kuin itsestään ruuveilla tai kaksipuoleisella tarrateipillä. Makeaa!


Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

 

Tuotekoodi: P3
126,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
akustiikkavilla, 100% polyesterihuopa
Ympäristö & merkinnät:
ISO 354, päästöluokka M1, allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla, käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi
Valmistusmaa:
Suomi
Syvyys:
6,5 cm
Halkaisija:
55 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa