L2 akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin L2 tuo sinulle modernin äänimaailman! Kohokuvioinen vaakaviivalla tuo graafiset elementin kauniit muodot sisustukseen sisustukseen. Ihanat akustiikkapaneelit eivät ainoastaan tee huoneesta kauniimpaa, vaan ne myös luovat miellyttävän akustiikkaympäristön, oli kyseessä sitten hotellin aula, kokoushuone, koulurakennus tai kirjasto. Yhdistä ne myös helposti MUUMI-kokoelman kanssa. Asennus on vaivatonta, sillä voit kiinnittää Soften akustiikkapaneelit helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä.

Paneeleiden ympäristöystävällisyys on kunnia-asia. Ne valmistetaan 100 % polyesterihuovasta, joka ei sisällä haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte taas tehdään joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista ja on täysin kierrätettävää. Tuotteella täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokitus B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokka M1.

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: L2
113,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa