L5 "Swirl" akustiikkapaneeli

Soften Oy

Haluatko tehdä tilastasi tyylikkään ja akustisesti miellyttävän? Soften L5 Swirl -akustiikkapaneelit tarjoavat loistavan ratkaisun. Nämä paneelit ovat koristeltu graafisin elementein, jotka luovat upeita sisustuskokonaisuuksia. Ne eivät ainoastaan paranna huoneen äänentoistoa, vaan tuovat myös tyylikkyyttä tiloihin, kuten hotellien auloihin, kokoushuoneisiin, koulurakennuksiin ja kirjastoihin.

LINES-akustiikkalevyt sopivat erityisen hyvin MUUMI-mallistoomme, joka yhdistää sekä viivat että Muumi-hahmot. Paneelien valmistuksessa käytetään 100 % polyesterihuopaa, joka on tuotettu ilman haitallisia liuottimia ja muita kemikaaleja- turvallinen valinta sinulle että ympäristölle. Akustiikkatäytteet valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista ja ovat täysin kierrätettäviä, edistäen kestävää kulutusta.

Kuituraaka-aineen päästöluokka on M1, mikä osoittaa sen ympäristöystävällisyyden. Valmistettu Suomessa, voit luottaa tuotteen laatuun ja tukea samalla paikallista työvoimaa.

Asennus on helppoa, voit kiinnittää ne vaivattomasti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Softenin akustiikka paneelien avulla luot harmonisen äänimaiseman sekä tyylikkään ilmeen tiloihin yhdellä tuotteella

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: L5
113,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
akustiikkavilla, 100% polyesterihuopa
Ympäristö & merkinnät:
allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ISO 354, päästöluokka M1
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla, käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
55 cm
Korkeus:
55 cm
Syvyys:
5 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa