L5 "Swirl" akustiikkapaneeli

Soften Oy

Haluatko tehdä tilastasi tyylikkään ja akustisesti miellyttävän? Soften L5 Swirl -akustiikkapaneelit tarjoavat loistavan ratkaisun. Nämä paneelit ovat koristeltu graafisin elementein, jotka luovat upeita sisustuskokonaisuuksia. Ne eivät ainoastaan paranna huoneen äänentoistoa, vaan tuovat myös tyylikkyyttä tiloihin, kuten hotellien auloihin, kokoushuoneisiin, koulurakennuksiin ja kirjastoihin.

LINES-akustiikkalevyt sopivat erityisen hyvin MUUMI-mallistoomme, joka yhdistää sekä viivat että Muumi-hahmot. Paneelien valmistuksessa käytetään 100 % polyesterihuopaa, joka on tuotettu ilman haitallisia liuottimia ja muita kemikaaleja- turvallinen valinta sinulle että ympäristölle. Akustiikkatäytteet valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista ja ovat täysin kierrätettäviä, edistäen kestävää kulutusta.

Kuituraaka-aineen päästöluokka on M1, mikä osoittaa sen ympäristöystävällisyyden. Valmistettu Suomessa, voit luottaa tuotteen laatuun ja tukea samalla paikallista työvoimaa.

Asennus on helppoa, voit kiinnittää ne vaivattomasti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Softenin akustiikka paneelien avulla luot harmonisen äänimaiseman sekä tyylikkään ilmeen tiloihin yhdellä tuotteella

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: L5
113,00 €
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
96,05 €
Hinta nyt
113,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa