L4 akustiikkapaneeli

Soften Oy

Soften L4 kaunis tiheä raitainen akustiikka paneeli. Graafinen paneeli tuo ihanat muodot sisustukseen, mutta samalla parantaa huoneen äänimaailmaa - nyt kaiku on historiaa. Yhdistä paneeli kokoelman muiden paneelien tai luo MUUMI-kokoelman kanssa ihastuttava kotiin, niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Paneelit on myös helppo kiinnittää, sillä se onnistuu ruuveilla tai kaksipuolisella teipillä.

Paneelit on  valmistettu Suomessa ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Ne valmistetaan 100 % polyesterihuovasta, joka ei sisällä haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte taas tehdään joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista ja on täysin kierrätettävää. Tuotteella täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokitus B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokka M1.

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

 

Tuotekoodi: L4
113,00 €
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
92,66 €
Hinta nyt
113,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa