L1 akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin L1 akustiikkapaneelit ovat älykkäästi suunniteltuja kauneuden ja toimivuuden yhdistelmä. Sen kaunis kohokuvioitu graafinen ilme mahdollistaa upeiden sisustuskokonaisuuksien luomisen vaivattomasti. Näitä paneeleita voit käyttää niin hotellien auloissa, kokoushuoneissa, koulurakennuksissa kuin kirjastoissakin, tuoden samalla tyylikkyyttä ja parantamalla huoneakustiikkaa.

Paneeleiden valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä 100 % polyesterihuopaa, joka ei sisällä haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja sekin on täysin kierrätettävää.

L1-paneelit täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1. Ne on valmistettu Suomessa, mikä takaa korkean laadun ja tukee paikallista työvoimaa.

Asennus on vaivatonta, ja voit kiinnittää Softenin akustiikkapaneelit helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Työkaluja ei tarvita – ainoastaan näyttävä tulos!


Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: L1
113,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa