Pooli viiva -akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin Pooli viiva on Harri Koskisen suunnittelemaa taidetta paneeli tarjoaa huippuluokan äänenvaimennusta kaikenlaisiin tiloihin. Pooli ei ainoastaan hiljennä ääniä, vaan se muuttaa äänimaailman näkyväksi taiteeksi. Näiden paneelien avulla voit luoda tunnelmaa ja ääniympäristön, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että toiminnallisesti tehokas.

Pooli sopii täydellisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin, ja voit valita juuri oikean koon tarpeidesi mukaan. Paneelien huolellisesti suunniteltu geometria täydentää äänielämyksen ja voit yhdistää Sen Pooli Kurvin kanssa kauniiksi kokonaisuudeksi.

Poolin materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia, mikä tekee niistä vastuullisen valinnan. Akustiikkapaneelit täyttävät korkeat turvallisuusstandardit ja on valmistettu Suomessa laadun takaamiseksi. Asennuskin on vaivatonta, sillä voit kiinnittää akustiikkapaneelit helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä.

Tilausväreinä ovat Europost 2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: pooli viiva
90,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 9 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa