Vinacoustic Arcad akustiikkatapetti

Texdecor

Vinacoustic Arcad akustiikkatapetti on modernin arkkitehtuurin tasapainosta inspiroitunut akustiikatapetti, joka tuo tilaan sekä akustisia että visuaalisia etuja. Tämä ainutlaatuinen tapetti, joka on valmistettu päällystetystä mikroperforoidusta vinyylistä akustisesti vuoratulla huopapohjalla (αw 0,25 / NRC 0,25), tarjoaa sekä esteettisen että toiminnallisen ratkaisun tilojen akustiikan parantamiseen.

Vinacoustic Arcad heijastaa valoa monipuolisesti, luoden hienovaraisen ja rohkean ilmeen. Sen suunnittelussa on hyödynnetty modernien julkisivujen geometrisia muotoja, luoden dynaamisen vuorovaikutuksen tilan valon ja varjon kanssa. Vinacoustic Arcad on erittäin hankauksen- ja pesunkestävä, mikä tekee siitä pitkäikäisen valinnan. Lisäksi sen mikroperforointi mahdollistaa seinän hengittämisen, edistäen terveellistä sisäilmaa.

Vinacoustic Arcad on suunniteltu niille, jotka arvostavat sekä esteettisyyttä että parempaa akustiikkaa. Se on täydellinen valinta hotelliin, toimistoon, kokoustilaan, ravintolaan, kotiteatteriin, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. 

Tuotekoodi:
203,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli: Graafinen & geometrinen
Rullan leveys: 125 cm
Kohdistus: half drop
Materiaali: Polyesteri 30%, PVC 70%
Kuvion leveys: 125 cm
Kuvion korkeus: 84 cm
Valmistusmaa: Ranska
Valonkesto: Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka: paloluokka C-s3, d0
Hoito-ohje: erittäin pesunkestävä
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

Mikäli tapetoitavia seiniä on useampi, ja kuvio halutaan jatkumaan seinältä toiselle, mitataan korkeus korkeimman seinän mukaan ja lasketaan seinien leveys yhteen. Näin tapetin kuvio jatkuu eheänä seinältä toiselle.

Jokainen tapetti valmistetaan tilauksesta, ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT