Vinacoustic Eole akustiikkatapetti

Texdecor

Vinacoustic Eole akustiikkatapetti on suunniteltu tuomaan minimalistista eleganssia ja unenomaista tunnelmaa tilaasi. Tämä ainutlaatuinen tapetti yhdistää hienostuneen estetiikan ja paremman akustiikan, tarjoten samalla ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun tilasi akustiikan parantamiseen.

Vinacoustic Eole on valmistettu mikroperforoidusta vinyylistä, joka on liitetty akustisesti vuorattuun tukimateriaaliin, tarjoten αw 0,25 akustisen tehokkuuden. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan tiloihin, jotka kaipaavat sekä visuaalista näyttävyyttä, että äänimaailman parannusta. Tämän teknisen akustiikkatapetin minimalistinen  koristelu on luotu mikrokuvioinnilla, joka on täplittynyt hienovaraisesti pienellä muotoilulla.

Vinacoustic Eole akustiikkatapetti on suunniteltu kaunistamaan tiloja, kuten hotellihuoneita, oleskelutiloja, kokoushuoneita, toimistoja, pankkeja, vastaanottoja ja erityisrakennuksia, kuten teattereita ja juhlasaleja, sekä yksityiskoteja, tuoden minimalistista luksusta esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Tuotekoodi:
346,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tägit:
Tyyli:
Graafinen & geometrinen
Materiaali:
PVC 70%, Polyesteri 30%
Rullan leveys:
125 cm
Kohdistus:
tasakohdistus
Kuvion korkeus:
59 cm
Kuvion leveys:
125 cm
Hoito-ohje:
erittäin pesunkestävä
Valonkesto:
Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka:
paloluokka C-s3, d0
Valmistusmaa:
Ranska
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

Mikäli tapetoitavia seiniä on useampi, ja kuvio halutaan jatkumaan seinältä toiselle, mitataan korkeus korkeimman seinän mukaan ja lasketaan seinien leveys yhteen. Näin tapetin kuvio jatkuu eheänä seinältä toiselle.

Jokainen tapetti valmistetaan tilauksesta, ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT