Soft 2 akustiikkatapetti

Texdecor

Soft 2 akustiikkatapetti yhdistää lämpimän ja arvokkaan tuntuman, joka on saanut inspiraationsa huonekalujen huopaverhoilusta ja sametista. Tämä akustiikkatapetti koostuu satiiniakryylimaalilla painetusta kuitukangas levystä, jonka päälle on painettuna matta- ja samettipintainen kohokuvio. Kuvio luo hienostuneita koristeita, joissa tekstuurin ja kiillon yhdistelmä luo syvyyttä ja vangitsee valoa.

Kokoelman kuosi palaavaa alkuperäisiin materiaaleihin: kaksisävyisesti käsitelty chenille-sametti ja hienostuneesti uudelleentulkinta säkkikankaasta. Tämä paksu polyesteri Trevira CS -kangas takaa täydellisen vakauden, erinomaisen iskunkestävyyden ja kyvyn vähentää kaikua. Akustiikkatapetti on suunniteltu täyttämään julkisten rakennusten intensiivisimmät käyttövaatimukset: hotellikäytävät, ravintolat, kokoustilat, vastaanottoalueet tai jopa kerrostalojen yhteiset tilat.

Tuotekoodi:
110,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli: Yksivärinen
Rullan leveys: 95 cm
Materiaali: Polyesteri 70%, Polyuretaani 30%
Valmistusmaa: Ranska
Valonkesto: Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Hoito-ohje: pesunkestävä
Aveo Magazine
Birger Kaipiainen Kiurujen Yo 69613
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT