Eos Color 2 akustiikkatapetti

Texdecor

Eos Color 2 akustiikkatapetti on Texdecorin vuonna 2009 luoman EOS-kokoelman huippulaatuinen tapetti. Eos Color 2 yhdistää akustisen suorituskyvyn, laadukkaat materiaalit mokkatekstiilipinnallaan sekä klassisen ja ajattoman ulkonäön, se on ihanteellinen kaikenlaisiin julkisiin rakennuksiin.

Eos Color 2 tarjoaa laajan valikoiman kirkkata värejä, jotka kattavat olennaiset neutraalit beiget ja harmaat, kirkkaat ja säihkyvät värit sekä luonnolliset sävyt. Mokkanahan tavoin valon ja tekstuurin vuorovaikutus syventää värejä ja tekee niistä samettisemman näköisiä, luoden houkuttelevia ja miellyttäviä tiloja.
Tämä tekninen ja koristeellinen akustiikkatapetti on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, kuten kokoustilat, konferenssisalit, toimistot, pankit, vastaanottotilat, oleskelutilat tai ravintolat. Tapetti sopii erinomaisesti myös koteihin parantamaan akustiikkaa esimerkiksi makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Tuotekoodi:
323,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli: Yksivärinen
Rullan leveys: 140 cm
Materiaali: Polyesteri 60%, Polyuretaani 40%
Valmistusmaa: Ranska
Valonkesto: Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka: paloluokka B-s2, d0
Hoito-ohje: pesunkestävä
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT