Eos Naturals akustiikkatapetti

Texdecor

Eos Naturals akustiikkatapetti yhdistää perinteisen ja modernin tyylin ainutlaatuisella tavalla, tuoden tiloihin sekä visuaalista että akustista mukavuutta. Tämä tapetti on valmistettu polyesteri-mokkanahasta, joka on tuettu polyuretaanivaahtopohjalla (αw 0,3), tarjoaa samettisen pinnan, joka on saanut inspiraationsa sametista.  Saatavilla pehmeissä ja 100% luonnollisissa sävyissä, luoden ylellisen, kutsuvan ja pehmeän tunnelman. Pehmeä sävypaletti koostuu mattapintaisista sävyistä, jotka heijastavat kauniisti valoa.

Eos Naturals on suunniteltu parantamaan akustiikkaa ja tarjoamaan kustannustehokkaan ratkaisun näyttävien tilojen luomiseen. Sen helppo asennus tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, hotelleihin, kokoustiloihin ja julkisiin tiloihin, tarjoten samalla esteettisen viimeistelyn.

Tuotekoodi:
323,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tägit:
Tyyli:
Yksivärinen
Materiaali:
Polyuretaani 40%, Polyesteri 60%, kangas
Rullan leveys:
140 cm
Hoito-ohje:
erittäin pesunkestävä
Valonkesto:
Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka:
paloluokka B-s2, d0
Valmistusmaa:
Ranska
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT