silentsocks

Silent Socks

Silent Socks on innovatiivinen ruotsalainen brändi, joka on omistautunut parantamaan arjen äänimaisemaa tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä akustisia huonekalutassuja.
Jokainen koti ja työtila on ainutlaatuinen, ja siksi monipuolisesta valikoimasta löytyy tuotteita, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin. Silent Socks -tuotteet on suunniteltu vähentämään huonekalujen aiheuttamaa melua ja suojaamaan lattioita naarmuilta, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun niin kodeissa, toimistoissa kuin julkisissa tiloissa.
Ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa helpon asennuksen ja varmistaa, että suojat pysyvät tukevasti paikoillaan, tarjoten samalla tyylikkään ulkoasun, joka sulautuu saumattomasti huonekalujesi ja sisustuksesi kanssa.
Olipa kyseessä sitten koti, koulu, päiväkoti tai toimisto, Silent Socks tarjoaa käytännöllisen ja esteettisen ratkaisun lattian suojaukseen ja melun vähentämiseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tilaasi sopiva ratkaisu.

6 Tuotteet

Silent Socks

Silent Socks Original

Silent Socks Original on erityisesti sileille lattioille, kuten linoleumille, vinyyli- ja sileille lakatuille parkettilattioille, suunniteltu huonekalujalkojen suoja. Ulkokuori on valmistettu huovutetusta villasta yhdistettynä sisäiseen, kumista tehtyyn tukiosa. Sileät lattiat löytyvät usein kouluista, terveydenhuoltotiloista, mutta myös yksityiskodeista ja toimistoista.

Silent Socks HD

Silent Socks HD (Heavy Duty) on vastaus karkeammille lattioille, joissa on saumoja tai liitoksia, kuten keramiikkalaatat, kivilattiat, teksturoitu laminaatti tai vanhat lakatut parketit. HD-malli on valmistettu synteettisen materiaalin ja villan sekoituksesta, joka kestää kovaa kulutusta.

Valitse oikea huonekalujalkojen suoja:

Sileille lattioille: Suosittelemme Silent Socks Originalia.
Saumallisille lattioille: Suosittelemme Silent Socks HD:tä.
Öljytyille lattioille tai WearMax-käsitellyille: Emme suosittele Silent Socks huonekalutassujen käyttöä.

Miten mitata:

Silent Socks sopii tuoleihin, joissa on teräsputkijalat, puujalat sekä useat neliön tai suorakaiteen muotoiset jalat. Ne soveltuvat myös pöytien jalkoihin. Mittaa tuolin- tai pöydän jalan halkaisija selvittääksesi oikea koko.

Valitse Silent Socks -malli huolellisesti lattiatyyppisi mukaan ja nauti pitkäaikaisesta ratkaisusta meluongelmiin. Silent Socksit valmistetaan Ruotsissa, tukien paikallista tuotantoa ja kehitystä, ja tarjoten lyhyemmät toimitusketjut ja korkean laadun tarkastuksen.