silentsocks

Silent Socks

Silent Socks är ett svenskt företag som skapar möbeltassar till stålrörsstolar. Med Silent Socks glider stolen lätt, vilket innebär att du slipper skrapljud, repor i golvet, envisa fläckar och och tunga lyft. Möbeltassarna dämpar även ljudet.

6 Produkter

Silent Socks

Silent Socks Original

Silent Socks Original är speciellt designade för släta golv som linoleum, vinyl och släta lackade parkettgolv, som ett skydd för möbelfötter. Ytterskalet är tillverkat av tovad ull kombinerat med en inre stöddel gjord av gummi. Släta golv finns ofta i skolor, vårdutrymmen, men även i privata hem och kontor.

Silent Socks HD

Silent Socks HD (Heavy Duty) är svaret för grovare golv med fogar eller skarvar, såsom keramikplattor, stengolv, texturerat laminat eller gamla lackade parkettgolv. HD-modellen är gjord av en blandning av syntetmaterial och en liten mängd ull, som är anpassad för hårt slitage på dessa typer av golv.

Välj rätt skydd för möbelfötter:

För släta golv: Vi rekommenderar Silent Socks Original.

För golv med fogar eller skarvar: Vi rekommenderar Silent Socks HD.

För oljade golv eller golv behandlade med WearMax: Vi rekommenderar inte användning av Silent Socks möbeltassar.

Hur man mäter:

Silent Socks passar stolar med rörformade stålben, träben och även många kvadratiska eller rektangulära ben. De kan också användas för bordben. Mät diametern på stolen eller bordets ben för att fastställa rätt storlek.

Välj din Silent Socks-modell noggrant beroende på din golftyp och njut av en långvarig lösning på bullerproblem. Silent Socks tillverkas i Sverige, vilket stödjer lokal produktion och utveckling, och erbjuder kortare transportvägar och god översikt över kvaliteten.