Boråstapeter tuo markkinoille mittatilaustyönä valmistettuja tapetteja

Tapetti painetaan tilauksesta asiakkaan omien mittojen mukaan. Ei ylimääräistä varastoa eikä jätettä – Boråstapeterin uusi konsepti Boråstapeter Studio on ympäristöystävällinen ja tähtää tulevaisuuteen ja tekee kodeista ainutlaatuisia ja persoonallisia.

Borastapeterin kaunis kukkatapetti Dahlia 9418w

Kolme täysin erilaista tapettia, mutta yhteensopivat värimaailmat. Ensimmäisenä tapetti Dahlia, keskimmäisessä huoneessa Parrot ja kaukaisuudessa häämöttää Botanica, kaikki uudesta Boråstapeter Studio -konseptista.

 

Uudella Boråstapeter Studio -konseptilla Boråstapeter haluaa vähentää varastoja ja materiaalin kulutusta ja painaa vain sellaisia ​​tapetteja, joita asiakkaat todella haluavat. Yksinkertaisesti ympäristötoimi.

Non woven -tapetit ovat painettu korkealaatuiselle paperille digitaalipainotekniikalla. Ne tarjoavat mahdollisuuksia luoda persoonallisia ​​koteja, joka on erilainen kuin kenenkään muun.

– Me Boråstapeterilla luomme ylpeänä tapetteja kaikkiin koteihin, myös niille, jotka haluavat vuorotella värin ja muodon suhteen. Boråstapeter Studiossa suunnittelijoillamme on tilaa kokeilla innovatiivisia aiheita ja kuvioita. Tavoitteena on luoda tapetti, joka heijastaa persoonallisuutta ja tekee kodista ainutlaatuisen, sanoo Boråstapeterin brändi- ja tuotejohtaja Åse Peterson lehdistötiedotteessa.

Boråstapeter Studio sisältää kuvioita useissa eri tyyleissä, jokaiselle löytyy jotakin, halusitpa sitten kukkakuvioisen tapetin, graafisen tapetin tai tapetin lastenhuoneeseen tai jos haluat värikkään, tilaa vievän tai taustalle sulautuvan tapetin.

Jotkut Boråstapeter Studion mittatilaustyönä tehdyistä tapeteista kuuluivat aiemmin Mr Perswallin valikoimaan.

 

Mielikuvituksellisia ja suurikukkaisia ​​lapsille

Whales In The Sky

 

Lastentapetti Whales In The Sky on ihastuttava suurten valaiden kanssa, jotka lentävät kuun ja tähtien seassa. Eikö olekin söpö? Tapettia on saatavana myös kahdessa sinisen sävyssä.

 

Blossom II

Meadow

 

Kukkatapetti Blossom II on romanttinen ja sopii hyvin niin lastenhuoneeseen kuin makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Se on saatavana myös kukilla, jotka ovat pienempiä Blossom Mini -tapetissa. Molemmat ovat saatavilla keltaisena, sinivalkoisena tai beigenä.

Ihana lastentapetti Meadow on kuin kesäinen niitty, jossa on perhosia, kaneja, lintuja ja hiiriä kauniiden kukkien keskellä. Kesäinen ja leikkisä tapetti miedoissa värisävyissä.

 

Graafiset ja raidalliset tapetit

Mountain

Graafinen tapetti Mountain sulautuu taustaan ja luo hamoniaa huoneeseen. Vuoristoista abstraktissa muodossa pitäville löytyy myös värikkäät tapetit Landscape ja Coloured Mountains sekä tapetti Flow jossa vuorikuvio peittää koko seinän.

 

Magic Marble

Realistic Brick Wall

Concrete Wall

 

Boråstapeter Studiossa on useita valokuvatapetteja, joissa on kuvioita luonnonmateriaaleista, kuten marmorista, tiilestä ja betonista. Kaunis tapetti, jos pidät teollisesta, hillitystä tyylistä.

Magic Marble marmorikuviolla on saatavana kolmessa eri sävyssä. Ylellinen ja ajaton tapetti.

Realistic Brick Wall on yksi useista Boråstapeter Studion tiilitapeteista. Se on uskomattoman todenmukainen ja antaa huoneelle luonnetta. Muut tiilitapetit ovat valkoinen White Brick Wall, Limestone Brick hiekkakivellä ja Brick Wall joka on hieman tummempi punainen kuin Realistic Brick Wall.

Tapetti Concrete Wall on kuin oikea betoniseinä ja luo urbaania tunnelmaa kotiin. Sitä on saatavana tummempana ja vaaleamman harmaana.

 
Luonnolliset tapetit, joissa on eksoottista tai skandinaavista tunnelmaa

Vintage Palms

Jungle Wall Animal

Tree

 

Tapetti Vintage Palms on moderni ja upea, jossa palmuja huojuu tuulessa. Tapettia on saatavana neljässä värivaihtoehdossa.

Värikäs tapetti Jungle Wall on kuin iso maalaus seinällä, joka todella houkuttelee katsetta. Tapetti on saatavilla sekä eläinten kanssa että ilman. Toinen palmuilla varustettu tapetti on tiheäkuvioinen Palm Leaf, joka on kuin eksoottisten kasvien räjähdys, mutta neljässä lempeässä värivaihtoehdossa.

Tapetti Tree muistuttaa paljon Cole & Sonin suosittua mustavalkoista Woods -tapettia. Suorat koivun rungot luovat rauhaa kotiin, luonnollinen tapetti skandinaaviseen makuun.

 

Uskalla ottaa rajat pois seinistä ja katosta

Greenhouse

 

Haluatko kokeilla jotain erilaista? Tässä on kolme tapettia sinulle. Greenhouse on tapetti, joka luo vehreyttä ja voit asua lähellä luontoa ympäri vuoden. Suuret ikkunat saavat sinut tuntemaan, että nukut kasvihuoneessa tai puutarhassa.

 

Clouds Swans

Parrot

 

Tapetti Clouds Swans voi jatkua kattoon asti. Mikä on luonnollisempaa kuin maata sängyssä ja katsella joutsenien lentävän ohi? Tapetetit Clouds ja Stars In The Sky voisivat toimia hyvin myös katossa.

Millaista olisi muuttaa konseptia ja antaa seinien olla yksivärinen mutta katon kuviollinen? Tässä tapetti Parrot jonka lehtien välissä on papukaijoja, luo tavanomaisesta poikkeavan huoneen.

 

Kun halaut ostaa tapetin Boråstapeter Studiosta www.aveo.fi, pyydämme sinua laskemaan kuinka monta neliömetriä tarvitset ja kirjoittamaan kommenttikenttään seinän (seinien) tarkat mitat. Tapetit valmistetaan mittojesi mukaan ja toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Voit myös soittaa meille numeroon 050-3229952 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen shop@aveo.fi.

Voit myös tilata tapettinäytteitä kaikkiin Boråstapeter Studion tapetteihin ja tietysti myös useimpiin muihin Aveon valikoiman tapetteihin. Täältä vois lukea lisää tapettinäytteistämme.

 

Lue lisää Boråstapeterista:

Boråstapeterin uutuudet - tapettikokoelmat Alla Tiders Hus, Essens ja Timeless Traditions

Boråstapetin tapettikokoelmat - Swedish Designers, Treasured, Melodi ja Flowery

Boråstapeter: Alvar Aalto, keltainen Nocturne ja kukalliset unitapetit

 

Lue lisää:

Suuri tapettiopas - kaikki tapeteista

Miten tapetoidaan? Täältä löydät vinkit tapetointiin

Rakennusprojekti meneillään? Pyydä tarjous


Me Aveolla autamme mielellään. Ota yhteyttä sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.