Boråstapetin tapettikokoelmat – Swedish Designers, Treasured, Melodi ja Flowery

Esitämme kolme tapettikokoelmaa Swedish Designers, Treasured ja Melodi, sekä kukallinen erikoispainos Flowery - kaikki Boråstapeterilta. Kokoelmista löytyy isoja kuvioita, eloisia tapetteja, rauhallisia ja luonnonläheisiä tapetteja, sekä tulevaisuuden ruotsalaisklassikoita. Löydätkö uuden suosikin?

Swedish Design kokoelmasta My Secret Garden ja Friviva Borastapeterilta

Friviva (lähimmässä kuvassa) ja My Secret Garden.

Kukallinen ja värikäs Friviva-tapetti on Hanna Werningin käsialaa. Linnea Anderssonin suunnittelemassa My Secret Garden-tapetissa on koukeroisia lehtiä. Kumpikin suunnittelija ovat Ruotsin huippusuunnittelijoita tällä hetkellä.

 

Tulevaisuuden ruotsalaisklassikot

Tapettikokoelma Swedish Designers päästää Linnea Anderssonin, Petra Börnerin ja Hanna Werningin valloilleen. Tuloksena on räiskyvän värikäs, intensiivinen ja ainutlaatuinen kokoelma tapetteja.

Figs

Hypnotic Safari

My Secret Garden Grand

Turgräs

 

Kuvassa ylimpänä Friviva-tapetti, sekä Turgräs tässä yläpuolella ovat ihanan leikkisiä ja eloisia kasveineen ja kukkineen. Hanna Werning on suunnitellut tapetit, joita on saatavilla myös rauhallisemmissa ja tummemmissa väreissä.

Figs-tapetti on isokuvioinen ja eloisa. Sitä on saatavilla neljässä eri sävyssä, tässä kevään rauhallisissa väreissä. Suunnittelija Petra Börner on leikannut alkuperäisen kuvion leikkausveitsellä.

Graafinen Hypnotic Safari, joka on myös Petra Börnerin käsialaa, on leikkisä tapetti, jossa on abstrakteja lehtikuvioita ja silmiä. Tapetista löytyy myös musta-harmaa-valkoiset, sekä rauhallisemman sävyiset värivaihtoehdot. 

My Secret Garden Grand -tapetissa on suurikuvioiset kiemurtelevat lehtikuviot. Taiteilija Linnea Andersson on suunnitellut tämän ja pienempikuvioisen sisartapetin My Secret Garden. Tapettia on saatavilla kuutta eri värivaihtoehtoa, joista kirkkaan sinistä sekä isoilla että pienillä kuvioilla.

 

Uusia tapettikuvioita ja arkistojen aarteita

Treasured-tapettikokoelma on persoonallinen yhdistelmä ilmeikkäitä tapetteja aina leikkisistä moderneihin ja klassisen elegantteihin kuvioihin. 

Treasured Thistle

Golden Trellis

Velvet Leaves

Hidden Parrot

Treasured Thistle -tapetin kuvioita löytyy peräti 500 vuotta vanhoista seinävaatteista, jotka ovat näytteillä museossa Skotlannin Glasgowssa. Vanhoista seinävaatteista inspiraation saanut muotoilija Noomi Spange on piirtänyt käsin tämän tiiviin ohdakekuvion käsin. Tapettia on saatavilla paitsi tässä intensiivisessä sinivihreässä värissä, myös kahdessa rauhallisemmassa sävyssä.

Ruudullinen Golden Trellis-tapetissa on vinoja ruutuja. Tapetin on luonut vuonna 1934 Göteborgs Tapetfabrik, ja nyt sitä on tarjolla neljää eri sävyä. Tapetin silkkimäinen rakenne on ajattoman elegantti.

Velvet Leaves -lehtitapetissa on kaikkea ja vähän vielä lisää. Se on intensiivisen värikäs ja tiiviskuvioinen. Tapettia on saatavilla oranssina, lilana, sinisenä ja vaaleampisävyisen. Täydellinen tapetti rohkealle sisustajalle.

Boråstapeterin arkistoista kaivettu Hidden Parrot on lähes yksivärinen tapetti 1920-luvun kuviolla. Tapettia on saatavilla sinisenä, vihreänä ja beigenä. Tämä tapetti sopii hyvin yhteen kokoelman muiden tapettien kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös yksin huoneen yhdellä tai useammalla seinällä.

 

Kukkaketoja, lintuja ja komeita auringonkukkia

Flowery-erikoispainos on pieni, mutta herkullinen kokoelma - kolme kaunista kukkatapettia sinulle, joka rakastat kukkia.

Blomsterhav

Solrosor

Sångfåglar

 Blomsterhav-tapetin kuviossa keto kukkii kauneimmillaan. Kuvion on suunnitellut Noomi Spange ja tapettia on saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Solrosor-tapetti kertoo elämänilosta, lämmöstä ja toivosta. Kuvion on maalannut käsin suunnittelija Amanda Nordblad.

Sångfåglar-tapetissa on pieni ja tiivis kuviointi, jossa on perhosia ja lintuja kiemurtelevien lehtien välissä. Sissa Sundlingin piirtämä kuvio on saanut inspiraationsa kesäpäivästä Skånessa, Etelä-Ruotsissa. Tapettia löytyy vaalean beigellä ja hillityn mustalla taustalla.

 

Harmonisia ja luonnonläheisiä tapetteja

Melodi-tapetissa on pehmeän miellyttäviä, hillittyjä sävyjä ja kuvioita.

Alfred

Bo

Klara

Disa

 

Kukallinen Alfred on moderni, isokuvioinen tapetti. Sillä kannattaa tapetoida koko huone. Tapettia on saatavilla neljässä eri harmonisessa sävyssä.

Bo-tapetissa on suuret, rauhalliset lehtikuviot. Sillä tuot lämpöä ja rauhaa huoneeseen. Tapettia on tarjolla viidessä ihanassa sävyssä.

Graafinen Klara on moderni tapetti, joka myös on ajaton geometrisine, säännöllisine linjoineen. Tapetissa on hiennovarainen, punosmainen kuvio, joka muistuttaa kangasta. Viimeistellyn tuntuista tapettia on saatavilla neljää eri sävyä.

Disa-tapetissa on ilmava oksainen kuviointi. Kangasmaisen kuvioinnin ja modernin vaikutelman ansiosta se sopii hyvin skandinaaviseen tyyliin. Tapettia on tarjolla neljässä sävyssä.

 

LUE LISÄÄ:

Minkä tapetin sinä valitset? Voit tilata Aveon verkkokaupasta tapettinäytteitä kaikista meidän uusista ja ihanista Boråsin tapeteista, sekä lähestulkoon kaikista muistakin tapeteistamme. Näin pääset tunnustelemaan tapettia ja nähdä sen oikeassa valossa. Lue lisää tapettinäytteistämme täältä.

Mikä on non-woven tapetti? Montako rullaa tarvitsen? Tapettioppaastamme löydät kaiken tarvitsemasi eri tapeteista, tapettien kohdistamisesta, materiaalin menekistä. 

Miten tapetoin? Mitä työkaluja tarvitsen? Tapetointioppaassa kerromme, miten valmistaudut tapetointiin, mitä työkaluja tarvitset ja miten itse tapetointi tehdään.

Haluatko nähdä lisää Boråsin tapetteja? Löydät muun muassa ruudullisen Alvar Aallon suunnitteleman tapetin, sekä monia muita klassikkoja vuoden 2021 keväältä täältä (klikkaa linkkiä).