Boråstapeter: Alvar Aalto, keltainen Nocturne ja kukalliset unitapetit

Ruotsalainen Boråstapeter teki sen taas! Jälleen on tarjolla ihania tapetteja, sekä vanhoja tuttuja kuvioita uusissa väreissä.Tapettien joukosta löytyy Alvar Aallon ruudullinen M.I.T, kukallinen Nightingale Garden, keltainen Nocturne ja ihastuttavia kalkkikivivärjättyjä tapetteja.

Alvar Aalto MIT sininen tapetti Scandinavian Designers III Borastapeter

Alvar Aalto M.I.T.

Alvar Aallon muotoilema M.I.T kuuluu Scandinavian Designers III -kokoelmaan. Alvar Aalto työskenteli 1940-luvulla vierailevana professorina Massachusetts Institute of Technologyssa. M.I.T.-tapettia on saatavilla kuutta eri väriä - aina vaalean harmaasta beigeen, punaiseen, vihreään ja mustaan.

 

Tunnetut skandinaviset tapettiklassikot

Tapettikokoelma Scandinavian Designers III on pullollaan rakkaita tapettiklassikoita tutuilta skandinaavisilta muotoilijoilta, kuten Stig Lindberg, Arne Jacobsen, Viola Gråsten sekä Gocken ja Lisbet Jobs.

 

Arne Jacobsen Tassel

Gocken Jobs Ros och Lilja

Stig Lindberg Fruktlåda

 

Tanskalainen muotoilija Arne Jacobsenin graafinen Tassel-tapetti yhdistelee Jacobsenin tiukkaa muotokieltä ja rakkautta luontoon. Tapettia on saatavilla kolmea hillittyä väriyhdistelmää.

Siskokset Gocken ja Lisbet Jobs työskentelivät paljon kankaiden kanssa ja kehittelivät upeita kuvioita, jotka toivat iloa Ruotsiin sodan jälkeen. Gocken Jobs suunnitteli Ros och Lilja -kankaan, joka ilottelee värien kanssa ja jota on nyt saatavilla myös tapettina. Tätä löytyy sekä tumma- että vaaleapohjaisena.

Ruotsalainen designikoni ja tuhattaituri Stig Lindberg loi kuvioita, joita löytyy kankaista, posliinista ja lastenkirjoista. Olet varmasti nähnyt siniset kupit, joissa on luumukuivo. Nyt tätä on saatavilla myös Prunus-tapettina. Graafinen kuvio Fruktlåda (yllä) julkaistiin ensimmäistä kertaa perinteikkäässä NK-tavaratalossa Tukholmassa vuonna 1947. Tätä yksityiskohtaista ja retrohenkistä tapettia on saatavilla kolmea eri pehmeää väriä.

 

Vanhat suosikkitapetit tekevät paluun

Tapettikokoelmaan Vårt Arkiv on koottu yksitoista ajatonta tapettia suuresta kuvioarkistosta. Tapetit ovat peräisin viime vuosisadan eri vuosikymmeniltä ja huokuvat niin 50-luvun retroa kuin 70-luvun värejä. Klassikkotapetit sopivat miltei kaikkiin koteihin.

 

Nocturne.

 

Nocturne-tappetti on ollut monien suosikki viime vuodet. Nyt sitä on saatavilla uudessa keltaisessa sävyssä, joka voi haastaa suositun keltaisen Hip Rose-tapetin. Me tykkäämme Nocturnesta erityisesti siksi, että kuviokohdistaminen on niin kauniisti tehty. Huomaatko, miten vaikeaa on löytää kuvion toistoa? Tapetti on taidokkaasti tehty!

 

Schlager

Acanthus

Alicia

 

Schlager-tapetti on graafinen tapetti 1950-luvulta. Tapetissa on aaltoilevia linjoja ja iloisia värikkäitä pilkkuja, mutta se on silti rauhallinen maltillisen värityksensä ansiosta. Tapetti sopii sekä tummien että vaaleiden värien kanssa ja kaikkiin huoneisiin. Se toimii sekä retrohenkisiin koteihin, että moderniin sisustukseen.

Acanthus-tapetti on isokukkainen tapetti, jonka alkuperä on 1840-luvulta. Tapetti on runsas ja tiiviskuvioinen ja sitä on saatavilla nyt neljässä eri maltillisessa pastellisävyssä.

Alicia-tapetti on moderni klassikko, joka syntyi vuonna 2015. Tapetti on saanut nimensä ruotsalaisen Alicia Vikanderin mukaan. Alicia on ihanan suurikuvioinen kukkatapetti, jota on saatavilla neljässä eri värissä.

 

Maalaisromanttiset kukkatapetit

Tapetkokoelma Cottage Gardentarjoaa maalaisromanttisia, kukallisia tapetteja, jotka ovat saaneet inspiraationsa englannin maaseudun runsaista puutarhoista. Tapetit ovat rauhallisia ja rustiikkisia.

Nightingale Garden.

 

Kukallinen Nightingale Garden-tapetti on tiiviskuvioinen ja runsas. Kuvio suunniteltiin alunperin jo yli 100 vuotta sitten kankaita varten. Romanttista tapettia on saatavilla neljää eri väriä.

Helen's Flower.

Marions Mural

Florence Mural

 

Helens Flower-tapetti on romanttinen ja ilmava. Pehmeän runollinen tapetti toimii sekä tehosteseinänä että koko huoneessa. Tapettia on saatavilla neljässä eri värissä.

Marions Mural-tapetti on käsinmaalattu akvarellein. Se on romanttinen ja kukat ovat niin todellisen tuntuisia, että ne melkein tuoksuvat! Tapettia on saatavilla kolmessa eri värissä.

Florence Mural-tapetti on isokuvioinen muraalitapetti - romanttinen ja moderni samanaikaisesti. Tapetin kuvioleveys on 3,6 metriä ja se ei ole toistettavissa leveyssuunnassa.

 

Pehmeät, yksiväriset tapetit

Neljäs tapettikokoelma on Chalk-tapetit, jotka ovat yksivärisiä, mattapintaisia ja puuterisia kalkkitapetteja. Tapettien väritys on pehmeä ja ihanan harmoninen.

 

Shades of Chalk.

 

Shades of Chalk-tapetit ovat rustiikkisia ja rouheita. Ne tuntuvat käsinmaalatuilta leveällä siveltimellä. Tapetti on huoliteltu ja ajaton, ja sitä on saatavilla peräti 30 eri värissä.

 

Painters Wall

Chalk Mural

 

Painter's Wall-tapetissa on mattapinta ja meleerattu kuvio. Tapettia on saatavilla peräti 15 eri väriä ja se sopii täydellisesti moniin Boråsin tapetteihin.
Muraalitapetti Chalk Mural on vaaleampi ja ilmavampi ylhäältä ja tummempi ja raskaampi alhaalta. Tapetissa on hienovaraisia siveltimenvetoja ja sitä on saatavilla kolmea eri väriä.

Muistathan: Voit tilata mallipaloja kaikista Boråsin ihanista kuvioista suoraan meiltä Aveosta! Meillä on lähes kaikkia varastossa ja voimme lähettää ne heti sinulle! Lue lisää (klikkaa linkkiä):