Boråstapeter lanserar måttanpassade tapeter

Tapeter som trycks på beställning efter kundens egna mått. Inget lager och inget spill – Boråstapeters nya koncept Boråstapeter Studio är miljövänligt och tar sikte på framtiden samtidigt som hemmen blir unika och personliga.

Borastapeterin kaunis kukkatapetti Dahlia 9418w

Tre helt olika tapeter, men med matchande färgvärld. Främst syns tapeten Dahlia, i mittersta rummet Parrot och längst bort skymtar Botanica, samtliga ur nya konceptet Boråstapeter Studio.

 

Boråstapeter vill med nya konceptet Boråstapeter Studio minska lagren och materialåtgången och trycka enbart tapeter som kunderna faktiskt vill ha. En miljögärning helt enkelt.

Non woven-tapeterna trycks på papper av hög kvalitet med digital tryckteknik. De ger möjligheter att skapa personliga hem som inte liknar någon annans.

– Vi på Boråstapeter är stolta över att skapa tapeter för alla hem, även för den som gärna tar ut svängarna när det kommer till färg och form. I Boråstapeter Studio får våra designers utrymme att experimentera med nytänkande motiv och mönster. Målet är att skapa tapeter som speglar en personlighet och gör hemmet unikt, säger Åse Peterson, Brand & Product Director på Boråstapeter, i ett pressmeddelande.

I Boråstapeter Studio ingår mönster i många olika stilar, här finns något för alla oavsett om du vill ha en blommig tapet, en grafisk tapet eller en tapet till barnrummet och oavsett om du vill ha en färgglad tapet som tar plats eller en som smälter in i bakgrunden.

En del av de måttbeställda tapeterna i Boråstapeter Studio ingick tidigare i Mr Perswalls sortiment. 

 

Fantasifullt och storblommigt till barnen

Whales In The Sky

 

Barntapeten Whales In The Sky är bedårande med stora valar som flyger fram bland månen och stjärnorna. Hur söt är inte den här? Tapeten fås också i två blå nyanser.

 

Blossom II

Meadow

 

Blommiga tapeten Blossom II är romantisk och passar lika bra i barnrummet som i andra sovrum eller vardagsrummet. Den finns också med blommor i mindre format i tapeten Blossom Mini. Båda fås i gult, blåvitt eller beige.

Ljuvliga barntapeten Meadow är som en sommaräng med fjärilar, kaniner, fåglar och möss bland vackra blommor. En somrig och lekfull tapet i mild färgskala.

 

Grafiska och avskalade tapeter

Mountain

Grafiska tapeten Mountain smälter in i bakgrunden och skapar harmoni i rummet. För den som gillar bergskedjor i abstrakt form finns också färgglada tapeterna Landscape och Coloured Mountains samt tapeten Flow där bergsmönstret täcker hela väggen.

 

Magic Marble

Realistic Brick Wall

Concrete Wall

 

I Boråstapeter Studio finns flera fototapeter med mönster från naturliga material som marmor, tegel och betong. Vackra tapeter om du gillar den industriella, avskalade stilen.

Magic Marble med marmormönster fås i tre olika nyanser. En lyxig och tidlös tapet.

Realistic Brick Wall är en av flera tegeltapeter i Boråstapeter Studio. Den är oerhört verklighetstrogen och ger rummet karaktär. De övriga tegeltapeterna är vita White Brick Wall, Limestone Brick med sandsten och Brick Wall som är något mörkare röd än Realistic Brick Wall.

Tapeten Concrete Wall är som en riktig betongvägg och skapar en urban känsla i hemmet. Den fås i mörkare och ljusare grått.

 

Naturnära tapeter med exotisk eller skandinavisk touch

Vintage Palms

Jungle Wall Animal

Tree

 

 Tapeten Vintage Palms är modern och storslagen med palmer som vajar i vinden. Tapeten fås i fyra färgalternativ.

Färgstarka tapeten Jungle Wall är som en stor tavla på väggen som verkligen drar till sig blickarna. Tapeten fås med och utan djur. En annan tapet med palmer är tätt mönstrade Palm Leaf, som är en explosion av exotiska växter, men i fyra milda färgalternativ. 

Tapeten Tree påminner mycket om Cole & Sons populära svartvita tapet Woods. De raka björkstammarna skapar lugn i hemmet, en naturnära tapet i skandinavisk smak.

 

Våga ta ut svängarna på väggarna och i taket

Greenhouse

 

Vill du ta ut svängarna ordentligt? Här kommer tre tapeter för dig. Greenhouse är tapeten som skapar grönska och naturnära boende året om. De stora fönsterrutorna gör att det känns som att du sover i ett växthus eller orangeri. 

 

Clouds Swans

Parrot

 

Tapeten Clouds Swans kan med fördel fortsätta upp i taket. Vad är väl mer naturligt än att ligga i sängen och se svanarna flyga förbi? Tapeterna Clouds och Stars In The Sky kunde också fungera bra i taket.

Hur skulle det vara att svänga på konceptet och låta väggarna vara enfärgade men taket mönstrat? Här är det tapeten Parrot med papegojor bland bladen som skapar ett rum utöver det vanliga.

 

När du vill köpa tapeter från Boråstapeter Studio på www.aveo.fi ber vi dig räkna ut hur många kvadratmeter du behöver och i kommentarsfältet ange väggens/väggarnas exakta mått. Tapeterna måttbeställs efter dina mått och leveranstiden är cirka två veckor. Det går också bra att ringa oss på telefonnumret 050-3229952 eller skicka e-post till shop@aveo.fi.

Du kan också beställa tapetprover på alla tapeter i Boråstapeter Studio, och naturligtvis också på de flesta andra tapeter i Aveos sortiment. Här kan du läsa mera om våra tapetprover.

 

Läs mera om Boråstapeter:

Nyheter från Boråstapeter - tapetkollektionerna Alla Tiders Hus, Essens och Timeless Traditions

Boråstapeters tapetkollektioner Swedish Designers, Treasured, Melodi och Flowery

Boråstapeter: Alvar Aalto, Nocturne i gult och blommiga drömtapeter

 

Läs mera: 

Stor tapetguide - allt om tapeter

Hur tapetserar man? Här får du hjälp och råd om tapetsering

Byggprojekt på gång? Begär offert!

 

Vi på Aveo hjälper gärna till. Kontakta oss per e-post, chatt eller telefon.