Kymmenen suosikkitapettia ruotsalaiselta Sandbergilta

Kymmenen ruotsalaista Sandberg Wallpaper suosikkitapettia, jotka ovat lämpimiä, kauniita ja samalla klassisia sekä moderneja. Tässä on top-listamme, jossa on sekoitus myydyimpiä ja henkilökohtaisia ​​suosikkejamme. Mikä on sinun suosikkisi?

Belinda kaunis sininen kukkatapetti Sandbergilta

Belinda.

Ruotsalainen Sandberg luo kauniimpaa arkea ajattomilla tapeteilla, jotka ovat saaneet inspiraation luonnosta, sekä historiasta että nykypäivästä. Sandberg haluaa kodin olevan paikka, jota kaipaamme kun olemme poissa.

Linda.

1. Linda ja Belinda – kauniita tapetti taideteoksia

Sandbergin tapetit ovat suunniteltu, sekä piirretty huolella ja harkiten omassa studiossaan. Linda-tapetissa on magnolien ja ruusujen luoma kaunis ja unenomainen kokonaisuus, jossa silmä ei heti huomaa kuvion toistoa. Belinda-tapetti on upea versio Lindasta, jossa magnolia kukat ovat ainoa katseenvangitsija. Molemmat tapetit ovat osa Kolonin-tapettikokoelmaa, jossa kunnioitetaan ruotsalaista kulttuuriperintöä.

 

Raphaël Green

Raphaël Grey

Raphaël Blue

Raphaël Light Blue

2. Raphaël – rehevä myydyin puutapetti

Raphaël-puutapetti on yksi Sandbergin suosituimmista tapeteista. Tapetti on saanut inspiraation, sekä 1700-luvun ranskalaisista seinävaatteista, että New Yorkin Central Parkista. Raphaël on saanut ajan saatossa lisää värejä eri kokoelmiin ja nyt tapettia on saatavilla yhdeksässä eri värissä. Suosituimmat sävyt ovat vihreä, vaaleansininen, sininen ja harmaa. Kaunis tapetti, joka sopii yhtä hyvin lastenhuoneeseen, keittiöön kuin olohuoneeseenkin.

 

Aralia

3. Aralia – unenomainen muraalitapetti

Muraalitapetti Aralia on raikas ja erityislaatuinen tapetti, joka on erittäin kaunis viemättä liikaa tilaa. Tapetin voi asettaa niin, että lehdet kiipeävät alhaalta ylös tai kuvan mukaisesti ikään kuin roikkuisivat katosta.

 

Jon.

4. Jon – harmoninen tapetti ilmavilla lehdillä

Sandbergillä on useita kauniita lehtitapetteja. Jon on yksi niistä, Anna, Karolina ja Elin ovat kolme muuta. Ilmavassa Jon tapetissa on aasialaisia vaikutteita ja syvyyttä, joka luo rauhaa ja harmoniaa. Jon tapetti on osa Jordnära-kokoelmaa, jossa korostetaan luontoa, joka on pehmeää ja kuorittua.

 

Pine Black

Pine Green

Pine Grey

5. Pine – seiniä koristava mäntytapetti

Pine-tapetti on Sandbergin ja Aveon myydyimpiä tapetteja. Ylellinen puutapetti kultaisilla yksityiskohdilla on saatavilla kolmessa eri värissä, jotka ovat kaikki yhtä suosittuja. Kuvio on eloisa ja ilmava, mutta samalla rauhallinen. Pine-tapetti kuuluu Nippon-kokoelmaan, jonka tapetit ovat sekoitus skandinaavista ja japanilaista tyyliä.
 

 

Moa

6. Moa – mielikuvituksellisia eläintapetteja lapsille ja aikuisille

Leikkisä ja eksoottinen Moa-tapetti sopii hyvin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Täällä kilpikonnat, riikinkukot ja apinat lymyilevät palmujen ja kukkien keskellä. Moa-tapetti on saanut nimensä suunnittelija Karolina Kroonin silloin vielä syntymättömän tyttären mukaan. Tapetti on saatavilla vihreänä ja mustavalkoisena. Familj II -tapettikokoelmaan kuuluu useita kauniita ja suosittuja lastehuoneentapetteja kuten Hollie, Igor ja Belle.

 

Lo

Morängen

Vilda

7. Lo, Morängen ja Vilda – ilmavia akvarelleja

Läpikuultava Lo-tapetti, sekä muraalitapetit Morängen ja Vilda ovat akvarellein, käsin suunniteltuja tapetteja. Rauhoittavat, eloisat ja modernit tapetit ilmavilla kuviolla. Tapetit on suunnitellut Sandbergin suunnittelupäällikkö Sara Bergqvist.

 

Skog

8. Skog – sumuinen ja tunnelmallinen metsätapetti

Minimalistinen ja erittäin hienostunut muraalitapetti Skog on ihanan tunnelmallinen. Kaunis tapetti, joka kuvaa sumuista syyspäivää pyökkimetsässä. Tapetti on saatavana myös talvisena versiona.

 

Malin

9. Malin – suunnittelijan oma suosikkitapetti

Tiheäkuvioinen Malin lehtitapetti on villi, kesytön, ajaton ja moderni. Tapetin on suunnitellut Sara Bergqvist, joka myös nimeää tapetin suosikikseen. Tapetista on saatavana kuusi eri värivaihtoehtoa, joista kahdessa on kullanvärisiä yksityiskohtia, jotka tekevät siitä erityisen ylellisen. 

 

Ava Dark Blue

Ava Linen

Ava Blue

10. Ava – kukkainen tapetti, joka on itsestäänselvyys

Isokuvioinen ja näyttävä tapetti Ava nostaa tunnelmaa huoneessa. Suositun ja ihastuttavan tapetin on suunnitellut Sissa Sundling, ja se on saanut lisää värivaihtoehtoja yhteistyössä Anna Kubel kanssa. Tapetti sopii hyvin makuu-, olo- ja lastenhuoneeseen.

 

Suzanne

 

Carl Larssonin inspiroima haastaja toplistalle

Sandberg julkaisee vuonna 2022 tapettikokoelman Huset i Solen, joka on kunnianosoitus ruotsalaisten taiteilijoiden Karin ja Carl Larssonin kodin Lilla Hyttnäsin elämälle ja kodille. Suurikuvioinen kukkatapetti Suzanne on kerrassaan upea ja uskomme sen olevan tulevaisuuden suosikki. Tapetti on saanut inspiraation Larssonien tyttären Suzannes huoneessa olevasta boordista. Mallisto julkaistaan kolmessa osassa, joista ensimmäiset ovat kauniita kukkatapetteja Huset i Solen ja Karins Bukett, sekä geometrinen tapetti Lyckan.

 

Faktoja Sandberg Wallpaperista

  • Sandbergin perheen perustama ruotsalainen designyritys, jota nykyään johtaa Gimmerstan perhe.
  • Tapetit ovat suunniteltu harkiten käsin piirtämällä ja ovat pala ruotsalaista tapettitaidetta. Suunnittelutyö tapahtuu Sandberg Studiossa.
  • Sandberg on Kuninkaallinen Hovitoimittaja, joka on arvostettu titteli huippuluokan skandinaavista designea ja ruotsalaista laatua.
  • Kaikki Sandbergin tapetit ovat non woven-laatua. Paperi, jolle tapetit painetaan, on vahvistettu nailonkuidulla, mikä antaa tapetille kestävyyttä.
  • Tapetit ovat FSC-sertifioitu ja paloluokiteltu EU:n virallisen standardin EN 13501 mukaisesti ja niiden vähimmäisluokitus on B-s1, d0.
  • Valmistukseen käytetään ympäristöystävällisiä menetelmiä ja materiaaleja, kuten vesiohenteisia musteita. Pehmittimiä tai fluorikloorivetyä ei käytetä, eikä myöskään PVC:tä tai muuta kloorattua muovia. Lisäksi kaikki jätteet kierrätetään.

Lähde: sandbergwallpaper.com

 

Lisää inspiraatiota löydät täältä:

Kymmenen suosikkitapettia Durolta

Boråstapeter tuo markkinoille mittatilaustyönä valmistettuja tapetteja

Marimekon uudet tapetit - monia suosikkikuvioita

Rebel Walls - huikeita muraalitapetteja ja upeita valokuvatapetteja

Pihlgren & Ritola kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä

Laura Ashleyn tapetit - kymmenen suosikkia

Kymmenen Cole & Son -suosikkitapettia

William Morris tapetit - kymmenen suosituinta

Majvillan Poetry - ihastuttavat lastentapetit