Rebel Walls – huikeita muraalitapetteja ja upeita valokuvatapetteja

Mittatilatut kuvatapetit Rebel Wallsilta ovat upeita, huikeita, silmiinpistäviä ja uniikkeja. Haluatko jotain sellaista, mitä kenelläkään muulla ei ole? Silloin kannattaa panostaa Rebel Wallsin tapettiin. Tässä esittelemme muutamia suosikkeja – minkä sinä valitset?

Swaying Reed rauhoittava kaislatapetti Rebel Wallsilta R13602

Swaying Reed.

Oletko kyllästynyt valkoisiin seiniin? Tuntuuko tavallisten tapettien kuviot liian pieniltä tai tylsiltä? Alatko olla valmis seikkailuun, etkä pelkää erottautua joukosta? Silloin Rebel Wallsin kuvatapetit ja tapetit ovat juuri sinua varten! 

Olemme valinneet muutamia suosikkejamme tänne – löytyisikö sinunkin suosikkisi täältä? 

 

Kiehtovat ja rauhoittavat metsämuraalit 

Magical Alley

Old Pine Trees

Forest Bath

Birch Trunks

 

Rebel Wallsilla on suuri määrä metsätapetteja. Ne tarjoavat huikeita näköaloja, rauhaa ja ne herättelevät ajatuksia. Mihin johtaa tie Magical Alley -tapetissa? Mitä tapahtui tuulen piiskaamille männyille Old Pine Trees -tapetissa? Kuinka pehmeää onkaan Forest Bath -tapetin sammal? Miten kauniita voikaan koivujen rungot olla (Birch Trunks)? 

 

Usvaiset valokuvatapetit rauhoittavat mieltä

Misty Forest

Morning Fog

Forest Glade

 

Kodin pitäisi olla keidas, jossa voimme palautua ja rentoutua. Usvaiset metsätapetit tuovat kotiisi rauhaa, jos sitä kaipaat. Trooppinen Misty Forest -tapetti tuo kotiimme Amazonin sarastuksen. Morning Fog -tapetissa metsä ja sumu sulautuvat toisiinsa. Forest Glade -valokuvatapetista voi melkein aistia metsän hiljaisuuden. 

 

Valokuvatapettien rauhalliset meret ja jylhät vuoret 

Hampton Pier

Gradient Mountains

Pale Shore

The North

 

Rebel Wallsilla on monia upeita valokuvatapetteja maisemilla. Hampton Pier -tapetin olet ehkä nähnyt joskus jossain odotushuoneessa tai toimistossa. Rebel Wallsin kuvatapetit ovat erittäin suosittuja erilaisissa julkisissa tiloissa. Valokuvatapetti Gradient Mountains esittää Kiinan Rainbow Mountainsia, joka on yksi Unescon kulttuuriperintökohteista. Pale Shore on rauhallinen kaislikkotapetti, joka voisi olla lähirannassa kuvattu. The North -tapetissa on pohjoisen lumenpeittämiä tuntureita. 

 

Viidakkoteemaiset puumuraalit

Secret Garden

Bellewood

Mischievous Monkeys

 

Rebel Wallsilla on muutakin kuin valokuvatapetteja. Piirretyt ja maalatut luontomotiivit ovat erittäin suosittuja. Secret Garden -tapetissa on graafiset värit ja trooppinen tunnelma. Bellewood-tapetissa on vihreät puunlatvat - tapettia löytyy useita eri värejä. Meille pohjoisessa tuttuja puita löytyy Scandinavian Bellewood -kuvatapetissa. Mischievous Monkeys -muraalitapetti vie meidät viidakkoon apinoiden seuraan.

 

Kukkamuraalit ovat näyttäviä taideteoksia

Blooming

Harmony

Alice's Garden

Porcelain

 

Kukalliset kuvatapetit ovat loistavia taideteoksia! Blooming-kuvatapetti on kuin öljyvärimaalaus, jossa on intensiivinen ja tiivis kukkakimppu. Harmony-tapetissa sen sijaan on rauhallinen, harmoninen tunnelma. Alice's Garden vie meidät Liisa Ihmemaassa -tarinan mielikuvituksellisiin kukkaketoihin. Porcelain on kuin sinisävyinen, hieman jo osumaa saanut kukallinen kahvikuppi.

 

Mielikuvitukselliset ja värikkäät kuvatapetit lastenhuoneeseen

Woods of Wonder

The Rabbits Playground

May Meadow

 

Lastenhuoneeseen voi hyvin valita leikkisiä ja värikkäitä tapetteja. Näitä Rebel Wallsilla riittää! Kuvatapetti Woods of Wonder jättimäisine sienineen tekee tunteen, että olisit itse kutistunut. The Rabbits Playground -tapetissa metsän eläimet vievät sinut uusiin seikkailuihin. Kukallinen May Meadow on kuin iloisen värikäs kukkaketo - tämä kuvatapetti sopii niin lastenhuoneeseen kuin muuallekin kotiin.

 

Graafisia, abstrakteja sekä värikkäitä kuvatapetteja

Opulence

Color Clouds

Balance

Frozen Moment

 

Rebel Wallsin kuvatapetteja löytyy myös abstrakteina, värikkäinä ja fantastisina taideteoksina. Opulence-kuvatapetissa on graafinen, sykkivä kuvio - tässä marmoriefektein, mikä tuo vielä lisää ylellisyyden tuntua. Color Clouds on kuin värien ilotulitus - upea, mutta silti se ei vie huoneessa kaikkea huomiota. Balance-tapetin jättimäiset lehtikuviot on saanut inspiraationsa joogasta - tämä tarjoaa mahdollisuuden tasapainoon ja itsetutkiskeluun. Myös Frozen Moments -valokuvatapetti on mainitsemisen arvoinen. Tässä tapetissa väripisara kohtaa kirkkaan veden. Upeita kuvatapetteja, eikö vain?

 

Karttamuraalit kiehtovat matkailijaa

Animal World

School Atlas

Rainbow World

 

Rebel Walls on tunnettu maailmankartoistaan. Ja mikä hauskinta - maailma näyttää samalta, mutta karttamuraaleissa on paljon eri vaihtoehtoja tarjolla. Animal World kertoo, missä eri eläimet asuvat. School Atlas näyttää kouluaikojen maailmankartan. Ja Rainbow World -tapetissa on käytetty sateenkaaren eri värejä.

 

Industrial-tyyliset kuvatapetit

Perspective Manoir

Industrial Ivory

Battered Wall

Steel

 

Rebel Wallsilla on paljon industrial-henkisiä kuvatapetteja. Tämä upeat tapetit pistävät miettimään - oletko kotona vai jossain vanhassa teollisuushallissa. Perspective Manoir on yksi monista tapeteista, joissa talon julkisivu on antanut tapetille muotonsa. Industrial Ivory on kuin kulunut rapattu tiiliseinä - tulee tunne, että haluaisi kokeilla saako väriä rapsutettua irti. Battered Wall on kuin taideteos, jossa vanhat tapettikerrokset irtoavat seinästä luoden epäsäännöllisen kuvion. Steel tapetin pinta on ruosteisen epätasainen - tuntuukohan se myös siltä?

 

Perinteiset tapetit, joissa on sitä jotain

Anglessy

Amazon

Carnaby

 

Rebel Walls keskittyi pitkään ainoastaan kuvatapetteihin. Uusi Oddity-tapettikokoelmassa on perinteisiä non woven -tapetteja. Kokoelmassa on kuusitoista upeaa tapettia, jotka ovat vähintäänkin yhtä erityisiä kuin kuvatapetit. Esimerkkeinä näistä olemme valinneet kolme tapettia; ensimmäinen on Anglessy - tiiviskuvioinen lehti- ja kukkatapetti, toinen on Amazon - joka vie meidät sademetsän siimekseen, ja kolmas on Carnaby - romanttisen boheemilla kukkakuviolla.

 

Eikö löytynyt omaa suosikkia näistä yllämainituista tapeteista? Ei hätää - Rebel Wallsilta löytyy vielä parisataa kuvatapettia ja tapettia lisää valikoimassamme! Löydät ne täältä (klikkaa linkkiä).

 

Tämä on Rebel Walls

  • Rebel Walls perustettiin vuonna 2012 Ruotsissa. Tuotantolaitos sijaitsee Boråsissa, kuten myös designstudio. 
  • Kaikki tapetit ja kuvatapetit painetaan digitaalisesti tilauksen jälkeen. Tapetit tehdään aina mittatilauksena asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Kuvatapeteissä voi olla rajattomasti värejä ja niihin ei saa kuvioraportteja. Niissä on mattasileä pinta, joka tuntuu eksklusiiviselta ja luo huoneeseen hyvän tunnelman.
  • Tapetit painetaan FSC-merkitylle non woven -paperille. Tapettiliima, joka kuuluu aina hintaan, on tehty modifioidusta perunatärkkelyksestä. Tapetit ovat paloluokiteltu eurostandardien mukaisesti (EN ISo 11925-2).
  • Yritys käyttää ympäristöystävällistä sähköä uusiutuvista lähteistä. Koska tapetit painetaan vasta tilauksen tultua, Rebel Wallsilla ei ole suurta tapettivarastoa.
  • Rebel Walls valmistaa räätälöityjä tapetteja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, jos haluat tehdä muraalitapetin omasta valokuvasta.

lähde: rebelwalls.com

 

Lisää inspiraatiota löydät täältä:

Boråstapeter tuo markkinoille mittatilaustyönä valmistettuja tapetteja

Kymmenen suosikkitapettia Durolta

Marimekon uudet tapetit - monia suosikkikuvioita

Kymmenen suosikkitapettia ruotsalaiselta Sandbergilta

Kymmenen Cole & Son -suosikkitapettia

William Morris tapetit - kymmenen suosituinta

Pihlgren & Ritola kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä

Laura Ashleyn tapetit - kymmenen suosikkia

Majvillan Poetry - ihastuttavat lastentapetit