Rebel Walls v2

Rebel Walls

Rebel Wallsin kuvatapetit ovat kuin seinämaalauksia, joissa on sumuisia metsiä, kukkivia niittyjä, kalkittuja tiiliseiniä ja maailmankarttoja. Tässä on tapetteja ja kuvatapetteja niille, jotka haluavat jotain erilaista.

294 Tuotteet
/13

Rebel Walls

Ruotsalaisen tapettivalmistajan Rebel Wallsin suunnittelu ja valmistus tapahtuu Boråsissa. Yrityksen perusti vuonna 2012 Irene ja Christofer, jotka myös omistavat nyt Rebel Wallsin. Nykyään Rebel Walls myy tapettejaan yli 70 maahan.

Tapetit on painettu digitaalisesti ja painatus on modernia. Värien lukumäärää tai kuvioraporttien tarvetta ei ole rajoitettu, tapettitaikuus alkaa suunnittelustudiosta, jossa asiakkaiden tapetti ideat heräävät henkiin.

Rebel Walls tapetit on painettu Ruotsissa FSC-merkitylle kuitukankaalle. Se ei sisällä haitallisia VOC -yhdisteitä. Tapettiliima on valmistettu modifioidusta perunatärkkelyksestä. Yhtiö käyttää vihreää sähköä uusiutuvista energialähteistä. Tapetit on räätälöity ja painettu tilauksen yhteydessä, mikä tarkoittaa, että varastoa ei tarvita.