Rebel Walls – utforska extraordinära muraltapeter och fantastiska fototapeter

Måttbeställda muraltapeter från Rebel Walls är tuffa, extraordinära, iögonenfallande och unika. Vill du ha något som ingen annan har? Då ska du satsa på en tapet från Rebel Walls. Här visar vi några bästsäljare och favoriter, vilken väljer du?  

Swaying Reed rauhoittava kaislatapetti Rebel Wallsilta R13602

Swaying Reed.

Har du tröttnat på vita väggar och tycker att vanliga tapeter har för litet mönster eller är småtråkiga? Känner du dig redo för ett äventyr och är inte rädd för att sticka ut hakan? Då ska du definitivt spana in Rebel Walls muraltapeter och tapeter!

Vi har valt ut några av våra favoriter och några bästsäljare, kanske du också hittar din favorit här? 

 

Fängslande och rogivande skogsmuraler 

Magical Alley

Old Pine Trees

Forest Bath

Birch Trunks

Följ den slingrande stigen genom Magical Alley och låt den leda dig till en mystisk destination. Föreställ dig historierna och äventyren som de vindpinade tallarna i Old Pine Trees har bevittnat under sin livstid. Njut av den silkeslena känslan av mossan i Forest Bath. Låt dig fascineras av den eleganta skönheten i de kala björkstammarna på fototapeten Birch Trunks. Med Rebel Walls skogstapeter blir din vägg en portal till en fantastisk värld av skogsmagi. Låt naturen omfamna dig och låt ditt hem bli en plats för inspiration, ro och äventyr. 

 

Dimmiga muraler med lugnande effekt

Misty Forest

Morning Fog

Forest Glade

 

Våra hem ska vara oaser där vi kan koppla av och återhämta oss. Dimmiga skogar är rofyllda, och ett bra val när du vill ha harmoni hemma. Misty Forest för med sig en tropisk gryning i Amazonas till ditt rum. Med denna muraltapet kan du drömma dig bort till de vidsträckta regnskogarna och uppleva den magiska stämningen som bara en dimmig skog kan erbjuda. Morning Fog på sin muraltapet förenar skogens silhuett med den mjuka dis som sveper över landskapet. Denna tapet skapar en atmosfär av mystik och lugn, där gränsen mellan skog och dimma smälter samman i en harmonisk enhet.

Forest Glade, på sin fototapet, förmedlar tystnaden och lugnet som råder i skogens gläntor. Du kan nästan höra trädens sus och känna den fridfulla närvaron av naturen omkring dig. Det är som att stiga in i en plats där tiden står stilla och vardagens bekymmer försvinner.

Fototapeter med lugna hav och mäktiga berg 

Hampton Pier

Gradient Mountains

Pale Shore

The North

 

Rebel Walls har många fantastiska fototapeter med landskap, inte bara skogar. Hampton Pier är en fototapet som du kanske har sett i något väntrum eller kontor. Den fångar känslan av en pittoresk pir vid havet och lockar betraktaren till en avkopplande och inspirerande atmosfär. Fototapeten Gradient Mountains föreställer de berömda Rainbow Mountains i Kina, som är upptagna på Unescos lista över världskulturarv. Denna tapet fångar den färgstarka och unika skönheten hos dessa bergstoppar och skapar en imponerande och drömliknande atmosfär i ditt rum. Pale Shore är en rofylld fototapet som ger dig känslan av att vara vid en strand nära dig. Med dess mjuka vasstexturer och lugna färgpalett ger den en avslappnad och harmonisk atmosfär till ditt rum. Fototapeten The North tar dig med till våra nordiska fjälltoppar täckta av snö. Den visar den naturliga skönheten och den fridfulla miljön som vi känner så väl till. Låt denna tapet transportera dig till den majestätiska nordiska naturen och ge ditt rum en känsla av äventyr och lugn.

Trädmuraler som tar oss till djungeln

Secret Garden

Bellewood

Mischievous Monkeys

 

Rebel Walls är så mycket mer än fototapeter. Tecknade eller målade naturmotiv är mycket populära. Secret Garden ger tropiska vibbar, här i en grafisk färgskala. Den är perfekt för att lägga till en touch av natur och mystik i ditt hem. Bellewood med gröna trädkronor återfinns i många olika färgalternativ, liksom också med träd kända för oss här i Norden på muraltapeten Scandinavian Bellewood. Muraltapeten Mischievous Monkeys  är en lekfull och charmig tapet som kommer att fånga uppmärksamheten hos både barn och vuxna. Med sina skojiga apor och livfulla färger skapar den en lekfull och fantasifull atmosfär i barnrummet eller lekrummet. Den är perfekt för att skapa en rolig och kreativ miljö. ser du aporna som gömmer sig i tapeten?

Blommiga muraler är maffiga konstverk

Blooming

Harmony

Alice's Garden

Porcelain

 

Blommiga muraler är helt fantastiska konstverk på väggen! Muraltapeten Blooming är som en oljemålning av en intensiv, tätt mönstrad blombukett. Harmony är en lugn muraltapet som med sin mjuka och avslappnande utstrålning blir perfekt för dem som söker ett lugnt och harmoniskt uttryck i sin inredning. Alice's Garden tar oss med till en blomsteräng i Alice i Underlandets värld. Alice's Garden är ett utmärkt val för att ge rummet en lekfull och förtrollande touch. Porcelain är som en blå, kantstött och krackelerad kaffekopp i porslin. Med sin distinkta design och karaktär skapar den en intressant kontrast och ger en touch av vintage och charm till rummet. 

Fantasirika och färgglada muraltapeter till barnrummet

Woods of Wonder

The Rabbits Playground

May Meadow

 

I barnrummet får tapeterna gärna vara lekfulla och färgglada, och sådana har Rebel Walls också många av i sortimentet. Med muraltapeten Woods of Wonder med gigantiska svampar känns det som att du krympt i storlek. The Rabbits Playground sätter fart på fantasin med skogens djur som är redo för nya äventyr. Blommiga May Meadow är som en färgsprakande och glad blomsteräng, en muraltapet som passar lika bra i barnrummet som i övriga hemmet.

 

Grafiska, abstraka och färgsprakande muraler

Opulence

Color Clouds

Balance

Frozen Moment

 

Rebel Walls muraler har inte bara naturmotiv, de är också abstrakta, färgsprakande och helt fantastiska konstverk. Muraltapeten Opulence har ett grafiskt, pulserande mönster, här med marmoreffekter som gör den ännu lyxigare. Det är en tapet som definitivt kommer att fånga uppmärksamheten och skapa en förtrollande atmosfär av raffinerad skönhet.

Color Clouds är en explosion av färger, tuff men tar ändå inte över rummet helt. Med sitt färgsprakande och abstrakta mönster ger den en livlig och dynamisk känsla. Balance med gigantiska löv hittar inspirationen i yogan. Det är en tapet som bjuder in till balans och självreflektion. likt en påminnelse för oss om att hitta inre frid. Frozen Moments, en fototapet som fångar en bråkdels sekund, just i det ögonblicket när en turkos färgdroppe möter friskt vatten. Med sin unika komposition blir Frozen Moments en iögonfallande och konversationsväckande tapet i ditt rum.Häftiga muraler, eller hur?

Kartmuraler som fascinerar alla resenärer

Animal World

School Atlas

Rainbow World

 

Rebel Walls är kända för sina enastående världskartor, och det fascinerande är att trots att världen ser likadan ut kan deras olika kartmuraler ha helt olika utseenden. Animal World tar oss med på en resa genom djurens rike och visar var de olika arterna bor runt om i världen. Med sina färgglada illustrationer och detaljerade kartdetaljer blir det en pedagogisk och lekfull tapet som inspirerar både barn och vuxna att utforska djurlivet på vår planet. 

School Atlas återkallar minnen från skoltiden och presenterar en klassisk världskarta. Med sina tydliga linjer och geografiska detaljer blir det en tidlös och informativ tapet som ger en nostalgisk känsla av upptäckande och kunskap.Rainbow World är som en akvarellmålning i regnbågens alla färger. Denna världskarta ger en lekfull och konstnärlig twist till den traditionella kartbilden. Med sina livfulla nyanser och flytande färgövergångar blir det en iögonfallande och livfull tapet som fyller rummet med glädje och kreativitet. 

Rebel Walls världskartor kombinerar kunskap, design och kreativitet för att skapa en unik och personlig atmosfär!

Muraltapeter med industriell touch

Perspective Manoir

Industrial Ivory

Battered Wall

Steel

 

Rebel Walls har en hel drös med häftiga muraler i industriell stil. De är så speciella, så du kan fundera på om du sitter hemma i ditt eget hem eller i en industrihall någonstans. Perspective Manoir är en av de spännande tapeterna i industriell stil som Rebel Walls erbjuder. Med sina detaljerade husfasader och fönster skapar den en känsla av att befinna sig i en stadsmiljö med historiska byggnader. Denna tapet ger rummet en karaktär av urban elegans och industriell charm.

Industrial Ivory ger illusionen av en rappad och nött tegelvägg som har en stark autenticitet. Dess texturer och färger fångar verkligen känslan av äkta industriell miljö. Det är en tapet som får dig att vilja sträcka ut handen och känna på ytan för att se om färgen verkligen lossnar. Battered Wall är som ett konstverk av olika tapetlager som flagnar av och skapar ett ojämnt och slitaget mönster. Denna tapet ger en subtil ruffighet och karaktär till rummet, som om det vore en gammal byggnad med en historia att berätta. Steel  är en muraltapet som återskapar den rostiga och skrovliga ytan av stål. Den ger en autentisk och rå känsla till rummet och ger illusionen av att vara omgiven av industriella material. Steel är en tapet som verkligen fångar ögat och lämnar ett varaktigt intryck.

Vanliga tapeter med det lilla extra

Anglessy

Amazon

Carnaby

 

Rebel Walls har länge specialiserat sig på enbart muraler. Nyligen lanserades tapetkollektionen Oddity med vanliga non woven-tapeter. I kollektionen finns sexton härliga tapetmönster som är minst lika speciella som muralerna. Tre av tapeterna i kollektionen är Anglessy, med ett tätt mönster av blad och blommor, Amazon, som bjuder på upptäcksfärd i regnskogen, och Carnaby, med ett romantiskt och bohemiskt blommigt mönster.

Utforska kollektionen och upptäck tapeter som kommer att ge ditt rum en extraordinär och speciell atmosfär!

 

Hittade du ingen favorit bland vårt urval ovan? Ingen panik, det finns över 200 till Rebel Walls-muraltapeter och tapeter i vårt sortiment. Dem kan du spana in här (klicka på länken).

 

Det här är Rebel Walls

  • Rebel Walls grundades 2012 i Sverige. Tillverkningen sker i Borås, där också designstudion finns. 
  • Alla tapeter och muraltapeter trycks digitalt och efter beställning. De är skräddarsydda efter kundens önskemål och väggmått. Muraltapeterna kan ha obegränsat antal färger och saknar mönsterrapporter. De har en len och matt yta som känns exklusiv och skapar en skön känsla.
  • Tapeterna trycks på FSC-märkt non woven-papper. Tapetlimmet, som ingår i alla köp, är gjort av modifierad potatisstärkelse. Tapeterna är brandklassade enligt europeisk standard för tapeter (EN ISO 11925-2).
  • Företaget använder grön el från förnybara energikällor. Tack vare att tapeterna trycks först när beställningen är gjord, har Rebel Walls inget stort tapetlager.
  • Rebel Walls tillverkar också skräddarsydda tapeter efter kundens önskemål. Ta kontakt med oss om du till exempel vill göra en muraltapet av ett eget fotografi. 

källa: rebelwalls.com

 

Mera inspiration hittar du här:

Boråstapeter lanserar måttanpassade tapeter

Tio favorittapeter från Duro

Marimekkos nya tapeter - många favoritmönster

Tio favorittapeter från svenska Sandberg

Tio favorittapeter från Cole & Son

William Morris tapeter - tio favoriter

Pihlgren & Ritola - finländska papperstapeter med traditioner

Laura Ashleys tapeter - tio favoriter

Majvillan Poetry - härliga barntapeter till alla rum