Majvillan Poetry - härliga barntapeter till alla barnrum

Fantasirika barntapeter med älvor, dockhus och skogens djur men också grafiska tapeter och blommiga tapeter. Majvillans tapetkollektion Poetry är fylld av tapetmagi i en mild färgskala.

Dollhouse vaalea nukketalotapetti lastenhuoneeseen Majvillan

Majvillans tapetkollektionen Poetry innehåller tretton olika mönster i en bred skala. Här finns tapeter både till barnrummet, ungdomsrummet, sovrummet, hemmakontoret, köket och hallen. 

Först ut tapeter till de minsta barnens rum: 

Tapeten Dollhouse är fantasirik med utsmyckade tak och rum som dockorna kan flytta in i. Separata wallstickers finns.

Tapeten Lama Village till vänster är en härlig tapet med lamadjur bland alptoppar och söta hus. Tapeten fås i fyra färgalternativ.

Tapeten Old Garden är en fantasirik tapet med feer eller älvor, duvor och fantasirika harar. Också den här sagolika tapeten fås i fyra färgalternativ.

I ungdomsrummet passar till exempel tapeten Safari Stripe. Här samsas randiga zebror och tigrar. Två ljusa färgalternativ. 

Också romantiska tapeten June (till höger) är en tapet som fungerar fast barnen blir tonåringar, eller till och med vuxna. Den har ett mönster av söta blommor och fåglar. Finns i fyra milda färgalternativ.

I tapetkollektionen ingår också några grafiska tapeter, som passar lika bra i barnrum som i kök, hall och hemmakontor:

Oak

Drop Curtain

Herringbone

Tapeten Oak (till vänster), med eklöv i regelbundet mönster, fås i två färgalternativ.

Tapeten Drop Curtain, med regelbundet grafiskt bågmönster, är en fräsch och lugn tapet som passar både i ungdomsrum och vardagsrum. 

Tapeten Herringbone med tegelstensformat regelbundet mönster fås i grått eller beige.

Majvillan är ett svenskt varumärke grundat av designern Charlotta Sandberg. Företaget månar om miljön, och de högkvalitativa tapeterna trycks i Sverige på ett miljövänligt tryckeri. Färgerna är vattenburna och fria från lösningsmedel och PVC. 

 

Läs mera:

Barntapeter - härliga och häftiga tapeter till barnrummet