Majvillan Poetry - ihastuttavat lastentapetit

Mielikuvitukselliset lastenhuoneen tapetit keijukaisineen, nukkekoteineen ja metsän elämineen. Myös graafiset ja kukalliset tapetit. Majvillanin Poetry-tapettivalikoima on täynnä tapettimagiaa lempeissä väreissä.

Dollhouse vaalea nukketalotapetti lastenhuoneeseen Majvillan

Majvillanin Poetry-kokoelmassa on kolmetoista erilaista kuviota. Täältä löydät tapetit lastenhuoneeseen, nuorten huoneeseen, makuuhuoneeseen, kotitoimistoon, keittiöön ja eteiseen.

Ensimmäiseksi esittelemme tapetteja perheen pienimmille: 

Dollhouse on mielikuvituksellinen tapetti, jossa on kauniita nukkekodin huoneita ja kattoja, joihin pienet nuket voivat muuttaa. Tähän tapettiin on tarjolla erikseen seinätarroja, joilla lapsi voi leikkiä nukkekotia. 

Lama Village -tapetissa vasemmalla on suloisia laamoja, jotka seikkailevat vuorien ja pienten talojen lomassa. Tapettia on saatavilla neljää eri väriä.

Old Garden -tapetti herättää mielikuvituksen siinä esiintyvien keijujen, kyyhkysten ja hauskojen jänisten avulla. Myös tätä tapettia on saatavilla neljää eri väriä. 

Nuorisohuoneeseen sopii esimerkiksi Safari Stripe -tapetti. Täällä seebrat ja tiikerit seikkailevat sulassa sovussa. Tapettia on tarjolla kahta väriä. 

Myös romanttinen June-tapetti (oikealla) toimii hyvin lasten kasvaessa isommiksi. Siinä on suloisia kukka- ja lintukuvíoita. Tätä on tarjolla neljää lempeää väriä.

Tapettivalikoimaan kuuluu myös muutamia graafisia tapetteja, jotka sopivat oivasti niin lastenhuoneeseen kuin vaikkapa keittiöön, eteiseen kuin kotitoimistoonkin:

Oak-tapettia (vasemmalla) säännöllisellä tammenlehtikuviolla on saatavilla kahdessa värissä.

Drop Curtain -tapetti säännöllisellä graafisella kaarikuvioinnilla on raikas ja rauhoittava tapetti, joka sopii niin nuorten huoneeseen kuin olohuoneeseenkin. 

Herringbone-tapetissa toistuu tiiliskivikuvio ja sitä löytyy harmaana ja beigenä.

 

Majvillan on Charlotta Sandbergin perustama ruotsalainen brändi. Yritykselle tärkeitä arvoja ovat ympäristöystävällisyys ja laatu. Korkealaatuiset tapetit painetaan Ruotsissa ympäristöystävällisessä painotalossa ekologisin värein.

 

Lue lisää:

Lastentapetit - ihania ja hurjia tapetteja lastenhuoneeseen