Lastentapetit - ihania ja hurjia tapetteja lastenhuoneeseen

Tapetit lastenhuoneeseen - maagiset satutapetit ja mielikuvitukselliset eläintapetit, päheät autotapetit, jännittävät avaruustapetit tai suloiset kukkatapetit. Tässä kuvia, josta ihan varmasti löydätte lapsesi kanssa suosikkinne.

Magic Forest Mural maaginen villielaintapetti lastenhuoneeseen Borastapeterilta

Magic Forest Mural, Boråstapeter.

Lastenhuoneen tapettien tulee olla viihtyisiä ja kutkutella mielikuvitusta. Täällä pitää lapsen viihtyä, leikkiä ja nukkua. Iloiset tapetit yksityiskohtineen kirvoittavat mielikuvitusleikkeihin.

Ota lapsi syliin ja inspiroitukaa yhdessä näistä satumaisista tapettikuvista:

 

Eläintapeteissa tunnistamme eläimiä

Pohjoismaiset villieläimet tapetissa sopivat hyvin pienten lasten huoneisiin - nämä innoittavat myös oppimaan, mikä laji on kyseessä. Nämä tapetit eivät myöskään vanhene nopeasti, vaan toimivat vielä vanhemmillekin lapsille.

Deep Forest.

Hollie.

Fairytale Fox.

Woodland Animals.

 

Ylimpänä: Magic Forest Mural, Boråstapeterin Newbie-kokoelmasta on yksi monien lasten ja vanhempien suosikki.

Deep Forest, Majvillanin Poetry-kokoelmasta on hieno tapetti, jossa seikkailevat jänikset, ketut, karhut ja pöllöt. Sitä on saatavilla sinisenä, harmaana ja beigenä.

Hollie, Sandbergin Familj II-kokoelmasta on saatavilla tumman sinisenä, pistaasin värisenä ja persikan roosana.  

Satumainen Fairytale Fox, Littlephantilta kutittelee mielikuvitusta kivasti. Sitä on saatavilla kahdessa vaaleassa sävyssä; roosa ja sininen.

Woodland Animals, Sanduddin kokoelmasta Kids@Home aidon näköisin eläimin löytyy vaalealla ja tummalla pohjalla. 

 

Eksoottisia eläimiä tapeteissa

Leijonia, norsuja ja muita villieläimiä tapeteilla - jännää ja hurjaa! Mutta tarjolla on myös kiltimpiäkin vaihtoehtoja pienemmille lapsille.

Serengeti.

Black Panther.

Funky Jungle.

Zambezi.

 

Boråstapeter, muraalitapetti Serengeti, Wild Animals-kokoelmasta on näyttävä, jossa oikein isot eläimet seikkailevat Tansanian savanneilla. Tapettia on saatavilla myös ilman eläimiä, jolloin itse ympäristö toimii inspiraationa.

Majvillanin Black Panther-tapetti villeine kissaeläimineen on saatavilla oranssina, harmaana ja sinisenä.  

Funky Jungle, Harlequinin lasten kokoelmasta Book of Little Treasures on kiltti tapetti, jota on saatavilla sinivalkoisena ja harmaana. Montako eläintä sinä löydät?

Cole & Sonin Zambezi-tapetti eksoottisesta Ardmore-kokoelmasta vie mielikuvitusmatkailijan Nooan arkkiin kaikkine eläimineen kyydissään.

 

Autot, veneet ja lentävät lohikäärmeet tapeteissa

Käsi ylös kaikki ne, joilla on ajoneuvoja rakastava pieni lapsi kotona! Tässä teille kivoja tapetteja:

Just Keep Trucking.

Go Go Retro.

Treasure Island.

Up&Away.

 

Just Keep Trucking-tapetti, Harlequinilta on värikäs suosikki monine ajoneuvoineen.

Go Go Retro-tapetti on myös Harlequinin valikoimista. Sen pehmeä väritys miellyttää kenties myös vanhempia, jotka tykkäävät retrokulkuneuvoista.

Boråstapeterin Newbie-kokoelmassa on ihania matkailuun liittyviä tapetteja. Esimerkiksi Treasure Island-tapetilla laiva risteilee autiosaarten välillä ja Up & Away-tapetissa seikkailevat lentävät lohikäärmeet.

 

Suloiset ja romanttiset tapetit

Söpöjä sydämiä ja lintuja vai romanttisia ruusuja - näillä teet lastenhuoneesta viihtyisän. Täällä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Hearts.

Sweet Heart.

Rosie.

Little Owls.

 

Hearts on Majvillanin satumainen tapetti, jota on saatavilla lilan ja roosan värisenä.

Harlequinin suloiset sydämet Sweet Heart-tapetissa on säännöllinen kuvio. Sitä on saatavilla valkoisella ja roosan värisellä pohjalla.

Rosie, Boråstapeter, on romanttinen unenomainen tapetti eri kokoisin ruusuin - melkein voit tuntea tuoksun! Tapettia on saavatilla neljää eri värivaihtoehtoa ja se sopii mainiosti niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin makuuhuoneisiin.

Suloinen pöllötapetti Little Owls Harlequinilta sopii hienosti lastenhuoneeseen.

 

Vedenalainen maailma tapeteissa

Ketkä asuvat vedenpinnan alapuolella? Miltä mustekala näyttää? Jos näitä kysymyksiä pohditaan usein kotona, kenties joku näitä tapeteista voisi auttaa löytämään vastauksia:

Aquatic.

Stream.

Rio.

Plenty More Fish.

 

Littlephantsin Aquatic-tapetissa on mustekaloja ja koralleja, sitä on saatavilla kahta maltillista sävyä.

Sinisessä meressä uivat kalat seikkailevat Ferm Livingsin Stream-tapetissa. Samaa kuviota löytyy myös petivaatteista ja lampun varjostimesta.

Graafinen Rio-tapetti näkinkenkineen kuuluu Familj II-kokoelmaan Sandbergilta. Tapettia on saatavilla kolmessa eri värissä.

Leikkisä Plenty More Fish-tapetti on Långelid/von Brömssenilta.

 

Värikkään, iloiset tapetit

Voimakkaat värit luovat lastenhuoneeseen iloisen ja leikkisän tunnelman.

Hide and Seek.

Abowe and Below.

Rainbow Brights.

Lifes a Circus.

 

Harlequinin lastenkokoelmasta Book of Little Treasures tarjoaa meille neljä värikästä tapettia:

Hide and Seek-tapetissa ihanat eläimet leikkivät kuurupiiloa. Above and Below-tapetti esittelee maailmaa vedenpinnan yläpuolelta ja alapuolelta. Rainbow Brights -tapetissa on graafinen sateenkaarikuvio ja  Lifes A Cirkus-tapetissa ollaan huvipuistossa. Tapeteista lapset saavat inspiraatiota leikkeihinsä - uusia yksityiskohtia löytyy päivittäin.

 

Muumitapetit kaikille muumien ystäville

Monessa perheessä lapset rakastavat muumeja, joita päästään kokemaan kirjoissa, televisiossa sekä leikeissä. Tykkäisikö sinun lapsesi muumitapetista?

I Like Stars.

Puussa.

Kartta.

Mörkö.

 

Sanduddin muumitapetit Moomin 2019-kokoelmasta sekä Mumin-tapetti ovat hurjan suosittuja ja niitä on saatavilla monissaa eri väreissä. Tässä I Like Stars-tapetissa Nuuskamuikkunen vaeltaa auringonlaskuun, Puussa-tapetissa muumit kiipeilevät puissa, Kartta-tapetissa on Muumilaakson tapetti ja Mörkö-tapetissa hurja Mörkö ja Muumipeikko kohtaavat yössä. Mikä on suosikkisi?

 

Sarjakuvatapettien maailma

Oletteko päässeet jo supersankarien ja sarjakuvien maailmaan lastenne kanssa? Silloin joku näistä tapeteista voisi olla hyvä vaihtoehto:

Marvel Comic Strip.

Marvel Wood Panel.

Mickey and Minnie Sketch.

Spiderman Pow!

 

Sanduddin Kids@Home-kokoelmassa on useita tapetteja, jotka hakevat inspiraationsa sarjakuvien maailmasta. Tässä  Marvel Comic Strip ja Marvel Wood Panel Captain America etunenässä, suloiset Mikki ja Minni Mickey and Minnie Sketch -tapetissa sekä hämähäkkimies Spiderman Pow! -tapetissa.

 

Avaruus, tähdet ja planeetat tapeteissa

Tähdet ja loistava kuu - kuka nyt ei nukkuisi hyvin makuuhuoneessa, joka on tapetoitu näillä?

Starry Sky.

Glow In The Dark.

To The Moon.

Out of this World.

 

Sandbergin Starry Sky -tapetti Linnunradan tähtien ja galaksien kera.

Eijffingerin Glow In The Dark-tapetti Mini Me-kokoelmasta hohtaa pimeässä - tämä tuo lapselle turvallisuuden tunteen, kun huone ei pimene täydin yöllä.

"Rakastan sinua kuuhun ja takaisin" sanotamme usein lapsillemme. Suloisessa To The Moon-tapetissa tämä lause toistuu englanniksi. Tapetti on Eijffingeriltä.

Mitä tähtien takana on? Out of This World-tapetti Harlequinilta sopii myös nuoren huoneeseen.

 

Prinsessatapetteja pienille prinsessoille

Tuikkivatko lapsesi silmät, kun hän näkee satuprinsessoja tai Disneyn prinsessaleffoja? Olisiko sinun lapsesi maailman onnellisin, jos ehdottaisit hänelle prinsessatapettia?

Frozen Frame.

Pastel Princess.

Tinkerbell.

Princess Pink Toile.

 

Frozen-elokuvan Elsa, Anna och Olaf päärooleissa on monien lasten suosikki tietyssä iässä. Sanduddin  Frozen Frame (kuvassa) -tapetti ja Frozen Scene -tapetti olisivat taatusti nappivalintoja! 

Sanduddin Kids@Home-kokoelmasta löytyy myös Pastel Princess, Tinkerbell ja Princess Pink Toile -tapetit. 

 

Minkä tapetin lapsesi valitsee, jos hän saa päättää? Ja mistä lastentapetista sinä pidät? Muista, että meiltä Aveosta voit tilata tapettinäytteet lähes kaikista tapeteista. Meillä on paljon näytteitä varastossa ja jos meiltä joku näyte puuttuu, tilaamme sen sinulle suoraan kotiin.

 

Lue lisää:

Olohuoneen tapetti - valintasi määrää sen kuka olet

Makuuhuoneen tapetin valinta - kymmenen vinkkiä

 

Vinkkejä:

Suuri tapettiopas - kaikki tapeteista

Miten tapetoidaan? Täältä löydät vinkit tapetointiin

Rakennusprojekti meneillään? Pyydä tarjous


Me Aveolla autamme mielellään. Ota yhteyttä sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.