L1 akustiikkapaneeli paketti

Soften Oy

Softenin L1 akustiikkapaneelit ovat älykkäästi suunniteltuja kauneuden ja toimivuuden yhdistelmä. Sen kaunis kohokuvioitu graafinen ilme mahdollistaa upeiden sisustuskokonaisuuksien luomisen vaivattomasti. Näitä paneeleita voit käyttää niin hotellien auloissa, kokoushuoneissa, koulurakennuksissa kuin kirjastoissakin, tuoden samalla tyylikkyyttä ja parantamalla huoneakustiikkaa.

Paneeleiden valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä 100 % polyesterihuopaa, joka ei sisällä haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja sekin on täysin kierrätettävää.

L1-paneelit täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1. Ne on valmistettu Suomessa, mikä takaa korkean laadun ja tukee paikallista työvoimaa.

Asennus on vaivatonta, ja voit kiinnittää Softenin akustiikkapaneelit helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Työkaluja ei tarvita – ainoastaan näyttävä tulos!

Paketti sisältää 4 kpl samanvärisiä akustiikka paneeleja.

Tuotekoodi:
299,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Ympäristö & merkinnät:
ISO 354, päästöluokka M1, allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla, imurointi, käytä laimea pesuliuos keinokuidulle
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
55 cm
Korkeus:
55 cm
Syvyys:
5 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa