Plain akustiikkapaneeli

Soften Oy

Pain akustiikka paneelin suorakulmaisen muotoilun elegantti tyyli luo dynaamista kontrastia tasaisille ja suorille pinnoille. Voit leikitellä eri väreillä ja yhdistellä paneeleita luodaksesi joko harmonisia sävykokonaisuuksia tai pirteitä ja leikkisiä värikombinaatioita.

Paneeleiden materiaalina käytetään ympäristöystävällistä 100 % polyesterihuopaa, joka valmistetaan ilman haitallisia liuottimia tai kemikaaleja. Akustiikkatäyte valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja kaikki materiaalit ovat täysin kierrätettäviä. Paneelit täyttävät paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja kuituraaka-aineen päästöluokituksen M1. Ne valmistetaan Suomessa, mikä tarkoittaa korkealaatuista laatua.

Akustiikkapaneelien äänenvaimennusominaisuudet on testattu laboratoriossa ISO 354:2003 -standardin mukaisesti. Ne ovat myös erittäin palonkestäviä vastaten luokkaa SL1. Turvallisuus on taattu, ja paneelien asentaminen on helppoa, olipa kyse sitten ruuveilla kiinnittämisestä tai kaksipuolisella tarrateipillä – erityisiä työkaluja ei tarvita.

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

 

Tuotekoodi: plain
103,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 50
Korkeus: 50 cm
Syvyys: 4 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa