Arc akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin kaarevat akustiikkapaneelit, Arc, tarjoavat uusia mahdollisuuksia äänenvaimennukseen. Ne asennetaan kulmiin luodakseen kaarevuutta. Paneelien materiaalina käytetään 100 % polyesterihuopaa, joka on valmistettu ilman liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä. Paneelit täyttävät paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja kuituraaka-aineen päästöluokituksen M1. Ne valmistetaan Suomessa, mikä takaa niiden laadun.

Akustisten absorptioprosenttien määritys on tehty laboratorio-olosuhteissa ISO 354:2003 -standardin mukaisesti. Palonkestävyys vastaa luokkaa SL1. Tuotteet ovat turvallisia eivätkä sisällä irtoavia osia. Lisäksi Softenin akustiikkapaneelit on helppo asentaa joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Erikoistyökaluja ei tarvita asennukseen."

Tilausväreinä ovat Europost 2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: arc
124,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 50
Korkeus: 50 cm
Syvyys: 4 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa