L2 akustiikkapaneeli paketti

Soften Oy

Softenin L2 tuo sinulle modernin äänimaailman! Kohokuvioinen vaakaviivalla tuo graafiset elementin kauniit muodot sisustukseen sisustukseen. Ihanat akustiikkapaneelit eivät ainoastaan tee huoneesta kauniimpaa, vaan ne myös luovat miellyttävän akustiikkaympäristön, oli kyseessä sitten hotellin aula, kokoushuone, koulurakennus tai kirjasto. Yhdistä ne myös helposti MUUMI-kokoelman kanssa. Asennus on vaivatonta, sillä voit kiinnittää Soften akustiikkapaneelit helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä.

Paneeleiden ympäristöystävällisyys on kunnia-asia. Ne valmistetaan 100 % polyesterihuovasta, joka ei sisällä haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte taas tehdään joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista ja on täysin kierrätettävää. Tuotteella täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokitus B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokka M1.

Paketti sisältää 4 kpl samanvärisiä akustiikka paneeleja.

Tuotekoodi:
299,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Ympäristö & merkinnät:
allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ISO 354, päästöluokka M1
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla, imurointi, käytä laimea pesuliuos keinokuidulle
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
55 cm
Korkeus:
55 cm
Syvyys:
5 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa