L3 akustiikkapaneeli paketti

Soften Oy

Anna huoneillesi tyylikästä ja älykästä äänenvaimennusta Softenin L3-akustiikkapaneelien avulla. Nämä neliönmuotoiset paneelit, joissa on elegantti raidallinen kuvio, ovat avain kauniiden sisustuskokonaisuuksien luomiseen. Ne eivät ainoastaan paranna huoneakustiikkaa, vaan tuovat myös tyylikästä ilmettä tiloihin, olipa kyseessä sitten hotellin aula, kokoushuone, koulu tai kirjasto.

Materiaali on ympäristöystävällistä 100 % polyesterihuopaa, joka on valmistettu ilman haitallisia liuottimia tai kemikaaleja. Akustiikkatäyte puolestaan koostuu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja kaikki materiaalit ovat täysin kierrätettäviä. Lisäksi paneelit täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, mukaan lukien paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1.

Asennus on vaivatonta ja kätevää, sillä Softenin akustiikkapaneelit kiinnittyvät helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Ei tarvitse olla ammattilainen tehdäkseen tilasta äänenvaimennetun ja tyylikkään.

Paketti sisältää 4 kpl samanvärisiä akustiikka paneeleja.

Tuotekoodi:
299,00 €
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
254,15 €
Hinta nyt
299,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa