L4 akustiikkapaneeli paketti

Soften Oy

Soften L4 kaunis tiheä raitainen akustiikka paneeli. Graafinen paneeli tuo ihanat muodot sisustukseen, mutta samalla parantaa huoneen äänimaailmaa - nyt kaiku on historiaa. Yhdistä paneeli kokoelman muiden paneelien tai luo MUUMI-kokoelman kanssa ihastuttava kotiin, niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Paneelit on myös helppo kiinnittää, sillä se onnistuu ruuveilla tai kaksipuolisella teipillä.

Paneelit on  valmistettu Suomessa ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Ne valmistetaan 100 % polyesterihuovasta, joka ei sisällä haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäyte taas tehdään joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista ja on täysin kierrätettävää. Tuotteella täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokitus B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokka M1.

Paketti sisältää 4 kpl samanvärisiä akustiikka paneeleja.

Tuotekoodi:
299,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
akustiikkavilla, 100% polyesterihuopa
Ympäristö & merkinnät:
allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ISO 354, päästöluokka M1
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla, imurointi, käytä laimea pesuliuos keinokuidulle
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
55 cm
Korkeus:
55 cm
Syvyys:
5 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa