Johanna torkkupeitto

Aveo

Johanna torkkupeitto on valmistettu Suomessa aidoista luonnonmateriaaleista. Herkät omenankukat ja lehdet juhannusruusujen seassa tekevät viltistä taideteoksen niin sohvalla kuin seinällä.

Johanna torkkupeitto on osa Pohjanmaa-sarjaa. Kuvion on luonut Sofie Staffans-Lytz yhteistyössä Aveon kanssa ja peiton valmistaa Annala Lapualla.

Peite kudotaan 2-kertaisena kankaana jacquardtekniikalla, jolloin peitteen kerroksien välissä kulkevat kudelangat tuovat lisää ilmavuutta ja lämmön tuntua.

Torkkupeitto on sileäpintainen, lämmin ja pitkäikäinen.

Tuuleta peitto usein ja erityisesti pakkasella. Villamateriaali puhdistuu itsestään ja raikastuu.

Tarvittaessa se voidaan pestä laitospesulassa villaemulsiopesussa tai varovaisesti käsin haaleassa vedessä tai pesukoneessa villaohjelmalla 30 asteessa. Peitteestä tulee erittäin painava kastuessaan ja siksi suosittelemme laitospesua koska kotikoneet tulee olla vähintään 8 kg.

Tuotekoodi:
Varastossa, postitus seuraavana arkipäivänä
195,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 40% puuvilla, 60% villa, luonnonmateriaali
Hoito-ohje: käsinpesu haaleassa vedessä, käytä nestemäistä pesuainetta villan pesuun, silitys enintään 150°C kostealla liinalla, älä laita kuivausrumpuun, pesu 30°C
Ympäristö & merkinnät: Bluesign, Design from Finland -merkki, GOTS-sertifioitu, Mulesing free, OEKO-TEX®, R-W-S, REACH, Suomessa valmistettu
Pituus: 190 cm
Leveys: 140 cm
Muut tiedot: Käytössä peite muuttuu ilmavammaksi, tuotteesta tulee erittäin painava märkänä
Valmistusmaa: Suomi
Aveo Magazine
Johanna lammin viltti Pohjanmaalta v3
Johanna torkkupeitto lämmittää