Pohjanmaa-tarjotin salvianvihreä

Aveo

Salvianvihreä Pohjanmaa-tarjotin on saanut inspiraation suomalaisesta luonnosta ja on erinomainen lahja kaikille Pohjanmaan viljelijöille. Pohjanmaalainen lahja on ihana antaa ystäville tai perheenjäsenille.

Tarjottimen on suunnitellut Sofie Staffans-Lytz.

 

Tuotekoodi: BSAL1
Varastossa, postitus seuraavana arkipäivänä
29,90 €
Tekniset tiedot
Materiaali: koivu, vaneeri
Hoito-ohje: kestää konepesun
Ympäristö & merkinnät: FSC-sertifioitu
Halkaisija: 31 cm
Valmistusmaa: Ruotsi
Aveo Magazine
lahjavinkkeja joulu 2021
Joululahjaideat: Kovia ja pehmeitä paketteja jokaiseen makuun
Ostrobothnia Johannabricka perfekt present
Lahjoja Pohjanmaalta, ympäri vuoden

Kuvaus

Mitä Pohjanmaan värit merkitsevät meille

Keltaisen tarjottimen väri edustaa meille Pohjanmaalaista eteenpäin suuntautuvaa henkeä ja "minä osaan’’ -asennetta.

Punainen tarjotin on saanut inspiraationsa perinteisistä pohjalaisten maalaistalojen punaisesta väristä. Aito punainen tarjotin.

Syvän harmaa, kivenharmaa tarjotin edustaa täällä esiintyvää sinnikkyyttä, taistelutahtoa, vakautta ja turvallisuutta.

Vaaleanpunainen tarjotin luotiin keväällä, kun vaaleanpunaiset omenakukat kukkivat Pohjanmaalla. Vaaleanpunainen tarjotin on romanttinen ja rauhallinen elementti Pohjanmaa-sarjassa. Sitä saatiin ensin rajoitettu erä, mutta suuren suosionsa ansiosta se päätettiin jättää vakiovalikoimaan.

Vihreä tarjotin merkitsee metsää - vihreitä kuusia ja luonnon läheisyyttä. 

Ruosteenruskea tarjotin, vanha rakkaus ei koskaan ruostu. Me Pohjanmaalla muistamme aina juuremme, missä ikinä liikummekaan maailmalla.

Usvansininen tarjotin, sateen jälkeen paistaa aurinko. Tuttu sininen väri, joka näkyy taivaalla pilvien välistä epävakaalla säällä. Tuttu ja turvallinen väri kertoo meille, mitä tuleman pitää.

Salvianvihreä tarjotin - kaikille Pohjanmaan maajusseille, Pohjanmaan ihanille viljelykasveille, sekä lähituottajien loistavalle työlle.

Sininen tarjotin, jota ei enää valmisteta, edusti meren läheisyyttä. Sinisessä tarjottimessa puinen vene nousee erityisesti esiin ja samalla purjehditaan sinistä taivasta kohti.

Kaikkien tarjottimien takana on selkeä kantamme - olemme vakaasti sitä mieltä, että Pohjanmaa on yksi maailman parhaista paikoista.

Lisätietoja aiheesta:

Lentävät haarapääskyt, omenankukat, lakanlehdet ja puuvene, joka odottaa vieraitaan. Kaikki ihanan valloitavalla tyylillään - juuri kuten toivommekin niiden olevan täällä Pohjanmaalla.