Kolme uutta Pohjanmaatarjotinta: Usva, ruoste ja salvia

Usva, ruoste ja salvia - Pohjanmaa-sarjan uutuudet. Luonnonläheisiä värejä, jotka kuiskaavat maanläheistä voimaa.

Syksyn uudet Pohjanmaatarjottimet Hostens nya Osterbottenbrickor

Usva, ruoste ja salvia ovat uudet tarjottimet Pohjanmaa-sarjassa. Tarjottimet ovat maanläheisiä ja ne on kehitetty erityisesti ilmastoamme ajatellen.

Salvianvihreä Pohjanmaatarjotin


Salvianvihreä tarjotin on kaikille Pohjanmaan maajusseille, Pohjanmaan ihanille viljelykasveille, sekä lähituottajien loistavalle työlle.

Usvansininen Pohjanmaatarjotin


Usvansininen tarjotin tarkoittaa sanontaa "sateen jälkeen paistaa aina aurinko". Tuttu sininen väri, joka näkyy taivaalla pilvien välistä epävakaalla säällä. Tuttu ja turvallinen väri kertoo meille, mitä tuleman pitää.

Ruosteenruskea Pohjanmaatarjotin


Ruosteenruskea tarjottimemme kertoo, että vanha rakkaus ei koskaan ruostu. Me Pohjanmaalla muistamme aina juuremme, missä ikinä liikummekaan maailmalla.


Kaikki Pohjanmaan-sarjan tuotteet on suunniteltu ympäristöä ja kestävyyttä ajatellen. Pohjanmaa tuotteilla on sertifikaatit vastuullisuudesta ja ympäristönäkökohdista. Esimerkki on, että Pohjanmaan tarjotin on valmistettu FSC-sertifioidusta koivuvanerista. Tarjotin on konepestävä ja suunniteltu säilyttämään värin ja muodon vuosikymmeniä. Kaikilla serveteillämme on Pohjoismainen ympäristömerkki.

 

Voit lukea lisää yksittäisistä tuotteistamme napsauttamalla niitä alla. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä!

 

Lue lisää: Lahjoja Pohjanmaalta, ympäri vuoden

 

Ohita listaus