Tre nya Österbottenbrickor: Dimma, rost och salvia

Dimma, rost och salvia är nyheter i Österbottenserien. De populära brickorna kommer i en jordnära färgskala som viskar om jordens element och krafter.

Syksyn uudet Pohjanmaatarjottimet Hostens nya Osterbottenbrickor

Dimma, rost och salvia är nya brickor i Österbottenserien. Brickorna har jordnära färger och är framtagna speciellt med vårt klimat i åtanke.

Salviagrön Österbottenbricka


Den salviagröna brickan är med tanke på alla våra jordbrukare i Österbotten och de underbara grödor som de tillhandahåller. Samt alla producenters fantastiska arbete.

Dimblå Österbottenbricka


Den dimblå brickan står för det klassiska ”efter regn kommer sol”. Det är den blåa vi ser bland regnmolnen, den välbekanta färgen som skvallrar om vad som komma skall.

Rostbrun Österbottenbricka


Vår rostbruna bricka berättar att gammal kärlek aldrig rostar. Vi i Österbotten har en tendens att ha våra rötter välbevarade oavsett var i världen vi befinner oss.


Alla produkter i Ostrobothnia-serien är framtagna med hänsyn till miljö och hållbarhet. Ostrobothnia-produkterna har certifieringar gällande ansvar och miljöhänsyn. Ett exempel är att Österbottenbrickan är gjord av FSC-certifierad björkfaner. Brickan tål maskindisk och är framtagen för att hålla färg och form i årtionden. Alla våra servetter är Svanenmärkta. 

 

Du kan läsa mer om de enskilda produkterna genom att klicka på dem här nedan. Självklart kan du även höra av dig till oss! 

 

Läs mera: Gåvor från Österbotten, året om