Pohjanmaa-tarjotin vihreä

Aveo

Vihreä Pohjanmaa-tarjotin on saanut inspiraation suomalaisesta luonnosta ja havupuista. Erilainen ja käytännöllinen lahja on ihana antaa ystävälle ja perheenjäsenelle.

Tarjotin kuuluu Ostrobothnia-sarjaan, jonka on suunnitellut Sofie Staffans-Lytz.

 

Tuotekoodi: BGRÖ1
Varastossa, postitus seuraavana arkipäivänä
29,90 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
vaneeri, koivu
Ympäristö & merkinnät:
FSC-sertifioitu
Hoito-ohje:
kestää konepesun
Valmistusmaa:
Ruotsi
Halkaisija:
31 cm
Aveo Magazine
lahjavinkkeja joulu 2021
Joululahjaideat: Kovia ja pehmeitä paketteja jokaiseen makuun
Ostrobothnia Johannabricka perfekt present
Lahjoja Pohjanmaalta, ympäri vuoden

Kuvaus

Mitä Pohjanmaan värit merkitsevät meille

Keltaisen tarjottimen väri edustaa meille Pohjanmaalaista eteenpäin suuntaavaa liikkeen voiman - henkeä ja "minä osaan’’ -asennetta.

Punainen tarjotin on saanut inspiraationsa perinteisistä pohjalaisten maalaistalojen punaisesta väristä. Todellinen punainen tarjotin.

Syvän harmaa, kivenharmaa tarjotin edustaa täällä esiintyvää sinnikkyyttä, taistelutahtoa, vakautta ja turvallisuutta.

Vaaleanpunainen tarjotin luotiin keväällä, kun vaaleanpunaiset omenakukat kukkivat Pohjanmaalla. Vaaleanpunainen tarjotin on romanttinen ja rauhallinen elementti Pohjanmaa-sarjassa. Sitä saatiin ensin rajoitettu erä, mutta suuren suosionsa ansiosta se päätettiin jättää vakio valikoimaan.

Vihreä tarjotin merkitsee metsää - vihreitä kuusia - ja luonnon läheisyyttä.

Sinisen tarjotin, jota ei enää valmisteta, edusti meren läheisyyttä. Sinisessä tarjottimessa puinen vene nousee erityisesti esiin ja samalla purjehditaan sinistä taivasta kohti.

Kaikkien tarjottimien takana on selkeä kantamme - olemme vakaasti sitä mieltä, että Pohjanmaa on yksi maailman parhaista paikoista.

Lisätietoja aiheesta:

Lentävät haarapääskyt, omenankukat, lakanlehdet ja puuvene, joka odottaa vieraitaan. Kaikki ihanan valloitavalla tyylillään - juuri kuten toivommekin niiden olevan täällä Pohjanmaalla.