Johanna torkkupeitto lämmittää

Pohjanmaa-sarjan lämmin torkkupeitto Johanna on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.  Kauniilla kukilla kuvitettu peitto on kuin taideteos.

Johanna lammin viltti Pohjanmaalta v3

Johanna-torkkupeiton herkät omenankukat ja juhannusruusut mutkittelevat kauniisti toisella reunalla. Torkkupeitto on kaksipuolinen, pohja on musta tai harmaanbeige ja reuna on harmaa tai keltainen.

Peitto no suomalaista designia, joka on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista. Kuvion on suunnitellut Sofie Staffans-Lytz yhteistyössä Aveon kanssa. Peiteen valmistaa Annala. Hieno pohjalainen yhteistyö suunnittelijan, sisustusliikkeen ja valmistajan kesken. Peitteellä on Design from Finland ja Made in Finland -merkit.

Lämmin torkkupeitto on kudottu jacquard-tekniikalla. Peitteen kaksinkertainen ontelorakenne muodostaa ilmataskuja ja tekee villaisesta peitteestä erityisen lämpimän.

Torkkupeitteen materiaalina on 60% villaa ja 40% puuvillaa. Sileäpintainen peite on helppohoitoinen. Villamateriaalilla on omia supervoimia, kuten antistaattisuus, pehmeys ja lämpö. Villa hengittää, on antibakteerinen ja likaa hylkivä.

Torkkupeitteet valmistaa Annala Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla, joka on hieno esimerkki suomalaisen tekstiiliteollisuuden osaamisesta. Kaikki langat tulevat sertifioiduilta eurooppalaisilta lankatehtailta. Valmistuksessa ei käytetä jälkikäsittelyaineita, joten peite on ympäristöystävällinen ja aito puhdas luonnontuote.

Johanna torkkupeitossa on kaunis kuviointi.

 

Hoito-ohjeet

  • Peitto kestää kauemmin, jos sitä tuulettaa pesun sijaan. Voit tuulettaa peiton, kun ulkona on kylmä tai kosteaa. Sateen sattuessa peitto on tuuletettava sateensuojassa.
  • Pesua varten suosittelemme villaemulsiopesua ammattipesulassa.
  • Peiton voi pestä käsin. Käytä haaleaa vettä ja villalle tarkoitettua nestemäistä pesuainetta. Peitto ei saa lojua märkänä vaan se täytyy pestä välittömästi. Älä hankaa tai väännä, vaan pese hellästi. Purista vesi varovasti käsinpesun jälkeen. Vettä voi puristaa peitosta myös kahden pyyhkeen välissä. Muotoile peitto märkänä.
  • Peiton voi pestä omassa pesukoneessa, mutta se imee paljon vettä ja tulee erittäin painavaksi. Pesukoneen tulee kestää 8 kg. Omassa pesukoneessa pestäessä suositellaan 30 asteen villapesua ja villanpesuun tarkoitettua nestemäistä pesuainetta. Ei rumpukuivausta. Kun pesukone on valmis, voit puristaa veden varovasti pois ja ilmakuivattaa peiton. Kuivaus tasaisella alustalla on suositeltavaa.
  • Peiton voi silittää enintään 150 asteessa kostean pyyhkeen alla.

Johanna-peitto on kaksipuolinen.

 

Lue lisää:

Lahjoja Pohjanmaalta, ympäri vuoden