Hattivatit akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin Hattivatti-akustiikkapaneeli - seinä kuin sadusta! Soften Oy aloitti pehmeän yhteistyön Moomin Charactersin kanssa vuoden 2016 lopussa ja sai Muumi-lisenssin! MUUMI COLLECTION -malliston akustiikkatauluista löydät tuttuja Muumi-hahmoja eri väreissä. Mallisto sopii sekä lapsille että aikuisille, ja hahmopaneeleja voi yhdistää myös muihin paneeleihimme – kuten LINES-paneeleihin. Luo hurmaavan näyttävät kokonaisuudet omalla tyylilläsi.

Paneeleiden materiaalina on 100 % polyesterihuopa, joka on valmistettu ilman haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Materiaali on myös kierrätettävää, joten voit olla ylpeä ympäristötietoisesta valinnastasi, seka parasta on, että tuote on valmistettu Suomessa. Lisäksi paneelit täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1.

Asennus on vaivatonta ja kätevää. Soften akustiikkapaneelit voi helposti kiinnittää joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Luo taianomainen ja ääntä vaimentava ympäristö omassa sadussasi!

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: hattivatit
125,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa