Pikku Myy akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin Pikku Myy -akustiikkapaneeli tuo pippurisuutta sisustukseesi asenteellaan. Soften Oy aloitti yhteistyön Moomin Charactersin kanssa vuoden 2016 lopussa ja sai Muumi-lisenssin! Ihana MUUMI-mallisto sopii yhtä lailla lapsille kuin aikuisille, ja hahmopaneeleita voi yhdistellä myös muihin paneelityyppeihimme, kuten LINES-paneeleihin. Luo vaikuttavia kokonaisuuksia omalla tyylilläsi, niin kotiin kuin julkisiintiloihin.

Paneelien materiaalina käytetään 100 % polyesterihuopaa, joka on valmistettu ilman haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäytteen materiaali valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Materiaali on myös kierrätettävää, joten voit olla ylpeä ympäristötietoisesta valinnastasi – ja parasta on, että tuote on valmistettu Suomessa. Lisäksi paneelit täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, kuten paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1.

Asennus on vaivatonta ja kätevää, sillä akustiikkapaneelit voi kiinnittää helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Luo taianomainen ja ääntä vaimentava ympäristö omassa sadussasi!

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: pikku myy
125,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

Material: 100 % Polyester. 
Specialfärger Europost och Luna: Totalt 95 olika färgnyanser, alla nyanser fås på beställning.
Tillverkad i Finland. 
Tillverkad utan kemikalier. 
Godkänd av allergiförbundet. 

Meddela beställningsfärg i samband med beställning.